Sport

Karateka, medalii la etapa naţională de la Alexandria

Dan Chiriac
24 apr 2013 2225 vizualizări
Sportivii de la CSM 2007 Focşani şi Kazumi Panciu au venit cu medalii de la întrecerile de la Alexandria, unde au participat aproape 300 de sportivi

Karateka de la CSM 2007 Focşani şi de la Kazumi Panciu au avut o comportare foarte bună la concursul naţional de la Alexandria, desfăşurat în urmă cu cateva zile. Sportivii pregătiţi de sensei Daniel Fusaru la secţia de arte marţiale a CSM Focşani 2007 au adunat o frumoasă colecţie de locuri pe podium la etapa naţională de karate SKDUN pentru copii, cadeţi şi juniori ale cărei întreceri au avut la Alexandria la sfarşitul spătămânii trecute. Cei 11 sportivi care au reprezentat CSM Focşani 2007 au obţinut două locuri 1, două locuri 2 şi opt locuri 3. Sportivii focşăneni au obţinut următoarele rezultate: Locul 1 – Marius Ştefănescu, la kumite copii 2004-2005,  29 kg. şi George Dochioiu, la kata juniori ^68 kg, Locul 2 – Gabriela Popovici, la kata copii 2002-2003, Alexandru Nemuţ, la kata copii 2002-2003, Andreea Arginteanu, la kata juniori; Locul 3 – Daniel Mihai, la kata copii 2004-2005, Ştefan Gotu, la kumite şi la kata copii 2002-2003, George Dochioiu, la juniori, kumite ^68 kg., Dragoş Pantazică, la kumite open cadeţi, Dorian Hîrcan, la cadeţi ^62 kg., Andrei Mardare, la kumite copii 2005-2005 şi Teodor Georgescu, la kumite copii 2004-2005. Pentru sportivii de la CSM Focşani 2007 urmează Cupa României, la 11 mai, la Bucureşti şi Cupa “CSM Focşani 2007”, la Focşani, în Sala Polivalentă, la 25 mai.

Medalii şi pentru Kazumi

La întrecerile de la Alexandria au luat parte şi sportivii de la Kazumi Panciu. Sensei Marius Cojocaru a deplasat un lot numeros la această competiţie naţională, la care au luat parte aproape 300 de sportivi. Clubul Kazumi are sportivi din mai multe localităţi vrancene, Panciu, Păuneşti, Adjud şi Cîmpuri. Sportivii de la Kazumi au obţinut şase medalii de aur la întrecerile de la Alexandria prin Sebastian Păucă -  la kumite, Dorinel Ciolan – kumite, Cerasela Puflea – la kata, Eduard Crucianu – kumite, Adelina Colan – kumite şi Rareş Marieschi – kumite. Pe poziţia a doua s-au situat Antonio Vasilache – kata, Sebastian Crucianu kumite, Georgiana Cocioarbă - kumite, Andrei Curelaru – kumite. Clubul vrancean a obţinut şi medalii de bronz prin Sebastian Păucă - kata, Dana Catană – kata, Dorinel Ciolan –kata, Ştefan Sandu – kata, Andrei Clapon – kata, Elisabeta Paizan – kata, David Cautiş –  kumite. Sportivii pregătiţi de sensei Marius Cojocaru şi-au demonstrat încă odată valoarea obţinand medalii la întrecerea de la Alexandria. Toţi au un bilanţ pozitiv de la începutul acestui an şi doresc să confirme şi la întrecerile următoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.