Sport

Meci de baschet între generaţii la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
24 apr 2013 1465 vizualizări
Actuala generaţie de la LPS va întalni generaţia 1998 de la Cuza

Sala Polivalentă din Focşani va găzdui sambătă seara un spectacol baschetbalistic. Va fi un duel al generaţiilor. Echipa de baschet a Colegiului “Alexandru Ioan Cuza” va sărbători împlinirea a 15 ani de la caştigarea Olimpiadei Sportului Şcolar. Formaţia pregătită la vremea respectivă de profesorul Mircea Petrişor a obţinut titlul naţional şcolar, avand în lot jucători foarte valoroşi, care au ajuns ulterior să joace în liga întai de baschet. Adversara echipei de la Cuza va fi echipa de baschet de la Liceul cu Program Sportiv, care în urmă cu patru zile a obţinut calificarea la turneul final al campionatului naţional sub 18 ani. Echipa de la LPS va fi antrenată de Mihai Petruţ. Din echipa generaţiei 1998 vor face parte Ionuţ Zisu, Ovidiu Iordache, Florin Marica, Ionuţ Cojocaru, Lucian Lazăr, Costel Apostol, Silviu Vrabie, Traian Huică, Bogdan Costin, Emilian Ariton, Sebastian Andrei. LPS se bazează pe Alin Olaru, Andrei Neguroiu, Darius Chircă, Lucian Ţibîrnă, Andrei Ioniţă, Radu Vîrnă, Radu Tănase, Cătălin Anghel, Ciprian Cioaric, Florin Caragaţă, Flavius Avram. Intrarea spectatorilor la acest meci este liberă. Formaţia de la LPS se pregăteşte pentru turneul final al campionatului naţional care se va desfăşura în luna mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.