Sport

Tot Hănescu, săracu'!

Ziarul de Vrancea
23 apr 2013 445 vizualizări
Victor rămane singurul tenisman roman prezent în turul II al turneului de la Bucureşti * el l-a învins pe germanul Bachinger şi aşteaptă o confruntare grea cu Mihail Iujnîi * Sorana Cîrstea şi Alexandra Cadanţu au fost eliminate la Marrakech

Victor Hănescu s-a calificat, ieri, în turul II al turneului de tenis de la Arenele BNR, dotat cu BRD Năstase Ţiriac Trophy. În prima rundă, Hănescu l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3 pe germanul Matthias Bachinger. În turul secund, Hănescu îl va întalni pe rusul Mihail Iujnîi, calificat direct prin postura de favorit numărul 4.
Alte rezultate înregistrate în turneul de la Bucureşti:  Florian Mayer (Germania) - Flavio Cipolla (Italia) 6-0, 7-6, Jarkko Nieminen (Finlanda) - Evgheni Donskoi (Rusia) 1-6, 6-4, 7-6; Tobias Kamke (Germania) - Paul-Henri Mathieu (Franţa) 6-1, 6-3; Serhi Stahovski (Ucraina) - Jaroslav Pospisil (Cehia) 6-2, 6-2; Lukas Rosol (Cehia) - Gilles Muller (Luxemburg) 7-6, 6-2; Gaël Monfils (Franţa) - Filippo Volandri (Italia) 6-4, 6-2; Santiago Giraldo (Columbia) - Xavier Malisse (Belgia) 6-1, 6-2; Guillermo Garcia (Spania) - Horacio Zeballos (Argentina)  3-6, 6-4, 6-0.
* Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 2, a ratat, ieri, calificarea în turul doi al turneului de la Marrakech (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari. Cîrstea a fost învinsă, în primul meci, cu scorul de 3-6, 1-6, după o oră şi 22 de minute, de Chanelle Scheepers (Africa de Sud), poziţia 70 în ierarhia mondială. Sorana Cîrstea a făcut o partidă modestă, comiţand nu mai puţin de zece duble greşeli la serviciu. Sorana caştigase singurul meci direct de pană acum, în 2011, la Brisbane (primul tur), cu 6-3, 4-6, 6-4. Pe tabloul principal de simplu se află două romance, Simona Halep, care va juca împotriva rusoaicei Nina Bracikova (lucky loser) şi Alexandra Cadanţu,  care a acces şi ea din postura de lucky loser. Ea a jucat în primul tur cu Kristina Mladenovic (Franţa, nr. 7)  după ce pierduse luni, cu 3-6, 2-6 la unguroaica Timea Babos, în ultimul tur al calificărilor.  Alexandra a fost învinsă cu 4-6, 6-4, 4-6, după ce a condus în setul decisiv cu 3-1! Meciul a durat aproape două ore şi jumătate. Timea a fost eliminată în primul tur, scor 5-7, 2-6, de către olandeza Kiki Behrens.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.