Sport

Sărbătoare pe "Old Trafford"

Ziarul de Vrancea
23 apr 2013 528 vizualizări
Manchester United şi-a asigurat titlul cu cinci etape înainte de finalul Premier League

Echipa Manchester United a caştigat al 20-lea titlu de campioană a Angliei, după ce a învins, luniî, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (3-0), formaţia Aston Villa, în ultimul meci al etapei a XXXIV-a. Toate golurile au fost marcate de olandezul  Robin van Persie, în minutele 2, 13 şi 33. În urma acestei victorii, Manchester United a acumulat 84 de puncte, cu 16 mai multe decat următoarea clasată, Manchester City, care mai are cinci meciuri de jucat.  "Sunt încantat de acest titlu pentru jucători, pentru mine, pentru membrii conducerii şi pentru suporteri. S-a vorbit foarte mult despre titlul pierdut în sezonul trecut în ultimele secunde, dar dacă facem bilanţul ultimilor 20 de ani constanţa noastră este uimitoare. Jucătorii au fost concentraţi pe durata întregului sezon şi au răspuns pozitiv provocării lansate în sezonul trecut de Manchester City", a spus, fericit, managerul grupării de pe "Old Trafford", sir Alex Ferguson.
Atacantul olandez Robin van Persie a afirmat că este mandru de primul titlu de campion obţinut în cariera sa. "Nu este important cine marchează, important este să caştigăm. A fost foarte bine că am reuşit să înscriem devreme. Este o victorie mare şi o zi fantastică pentru fotbal. Aştept de mult timp un titlu de campiom şi sunt mandru că l-am obţinut cu Manchester United. Este un semntiment magnific. Am fost o echipă fantastică pe durata întregului sezon. Acest titlu îl merităm cu toţii. Staful tehnic, managerul, medicii, jucătorii, toţi au fost formidabili", a precizat Van Persie, iar Wayne Rooney, consideră că Manchester United a avut un sezon excpţional: "Am meritat acest titlu. Este o seară formidabilă. Eşecul din sezonul trecut a fost greu de acceptat. Ne-am antrenat bine şi am ajuns în poziţia să închidem campionatul mai devreme. Antrenorul are o mare dorinţă de victorie şi ne-a transmis tuturor acest lucru. A fost un sezon excepţional".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.