Sport

"Manea grosul şi-arţăgosul"

Ziarul de Vrancea
22 apr 2013 500 vizualizări
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, şi-a agresat propriul ofiţer de presă şi s-a repezit la un ziarist

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, l-a lovit pe ofiţerul de presă al clubului şi a ameninţat un jurnalist, duminică seară, după înfrangerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-5, din etapa a XXVII-a a Ligii I. Ofiţerul de presă al clubului bistriţean, Ionuţ Capotă, a mers la vestiare pentru a-l chema pe Manea la conferinţa de presă, dar antrenorul, nervos după înfrangere, i-a băgat mana în gat şi l-a lovit cu piciorul. După acest incident, Nicolae Manea a mers pe banca de rezerve din stadion, alături de preşedintele de onoare Jean Pădureanu. După ce a susţinut o conferinţă de presă ad-hoc, în care şi-a cerut scuze pentru incidentul cu ofiţerul de presă, Manea a ameninţat un jurnalist. Cand acesta l-a întrebat dacă nu ar trebui să-şi dea demisia după incidentul de la vestiare, Manea s-a înfuriat şi s-a repezit la jurnalist. Tehnicianul bistriţenilor a fost oprit de oficialii clubului, dar l-a ameninţat pe ziarist. .
Preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a afirmat că dacă mai avea vreo putere la club l-ar fi demis pe Nicolae Manea. "Manea mi-a zis după meci să-mi caut antrenor că el pleacă. însă nu preşedintele de onoare schimbă antrenorul. Dacă aş fi fost preşedinte îl dădeam afară, însă nu depinde de mine ci de noua conducere", a precizat Pădureanu. Echipa CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I şi a obţinut primul succes din 2013.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.