Sport

Baschetbaliştii s-au calificat la turneul final

Dan Chiriac
21 apr 2013 508 vizualizări
Echipa pregătită de Mihai Petruţ a pierdut meciul pentru primul loc disputat în compania celor de la CSU Braşov cu scorul de 88-76

Echipa de baschet sub 18 ani de la LPS Focşani s-a calificat la turneul final al campionatului naţional. Focşănenii au caştigat patru din cele cinci partide disputate. Vineri, focşănenii nu au avut emoţii foarte mari în faţa echipelor CSS Craiova şi Dinamo Bucureşti. Sambătă dimineaţă, focşănenii au trecut cu 90-56 de Cuza Sport Brăila, într-un meci fără istoric. Cel mai tare meci pentru echipa de la LPS a fost cel cu CS Phoenix Galaţi. Meciul jucat sambătă seara la sala Liceului cu Program Sportiv a prilejuit un spectacol baschetbalistic deosebit. Ambele echipe au făcut o bună propagandă baschetului, iar soarta meciului a stat sub semnul întrebării pană în ultimul minut de joc. Gălăţenii au condus în primul sfert, dar apoi, elevii lui Mihai Petruţ au revenit şi au preluat avantajul pe tabela de marcaj. În ultimul sfert, balanţa victoriei a înclinat spre ambele echipe. Gălăţenii au condus cu 85-84, dar focşănenii au revenit şi au punctat decisiv învingand cu 87-84. Duminică dimineaţă, LPS Focşani şi CSU Braşov s-au întalnit în partida primelor două clasate. Ambele echipe erau neînvinse, avand patru victorii consecutive. Braşovenii au condus la pauză cu 42-40, iar focşănenii au marcat în ultima secundă a primei reprize un coş anulat de arbitri pe motiv că timpul de joc expirase. Repriza a doua a arătat o echipă braşoveană mai puternică. Oaspeţii au caştigat cu 88-76. Alături de cele două echipe, la turneul final merg Dinamo şi Phoenix Galaţi. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Vineri:
Phoenix Galaţi – Cuza Sport Brăila 101-60
CSU Braşov – Dinamo 111-52
LPS Focşani – CSS Craiova 92-57
CS Cuza Sport Brăila – CSU Braşov 56-98
CSS Craiova – Phoenix Galaţi 75-93
Dinamo – LPS Focşani  62-83
Sambătă:
 CSU Braşov – Phoenix Galaţi 88-77
Dinamo Bucureşti – CSS Craiova 88-62
LPS Focşani – Cuza Brăila 90-56
CSS Craiova – CSU Braşov 58-89
Cuza Brăila – Dinamo 67-81
Phoenix Galaţi – LPS Focşani 87-85
Duminică
CS Cuza Sport Brăila – CSS Craiova 55-61
Dinamo – Phoenix Galaţi 63-59
LPS Focşani – CSU Braşov 76-88


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.