Sport

Performerii de la CSM 2007 Focşani, premiaţi la Consiliul Local

Dan Chiriac
16 apr 2013 476 vizualizări
Judoka, karateka şi şahiştii de la clubul municipalităţii îşi vor prezenta azi medaliile obţinute la naţionale şi europene

Astăzi, de la orele 11.00, performerii de la clubul municipalităţii, CSM 2007, îşi vor prezenta medaliile obţinute la ultimele competiţii naţionale şi internaţionale la care au luat parte. Întalnirea cu directorul clubului, Marian Rădulescu şi cu reprezentanţii presei va avea loc în sala Consiliului Local Focşani. Sportivii vor vorbi despre concursurile la care au participat şi despre luptele pe care le-au avut pe saltea sau la masa de joc. Judoka de la CSM 2007 au obţinut două medalii la finala campionatului naţional destinat sportivilor sub 21 de ani. Întrecerile au avut loc la finalul săptămanii la Deva. Pe treapta a doua a podiumului a urcat Alexandru Munteanu, la 81 kilograme, iar medalia de bronz a fost obţinută de Sorina Ţurcanu – LPS CSM Focşani, la 70 de kilograme. Judoka de la LPS CSM 2007 sunt pregătiţi de Stănică Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu şi Iulian Surlă. Tot azi, şahiştii îşi vor prezenta performanţele obţinute la naţionalele de la Călimăneşti –Căciulata. Sportivii de la CSM Focşani 2007 au câştigat două medalii de argint prin Teodora Avădăni, la şah blitz, şi Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări. Sportivii sunt pregătiţi de Mihai Strîmbu.
Karateka, opt medalii la europene
Sportivii de la CSM Focşani 2007 au obţinut medalii şi la Campionatul European şi Cupa Europei la karate SKDUN. Sportivii de la secţia de arte marţiale a CSM Focşani 2007 au luptat la Eger, în Ungaria, în Ferenc Kemeny Hall. Elevii lui sensei Daniel Fusaru au câştigat 8 medalii. La Campionatul European, Andreea Arginteanu a câştigat titlul de campioană europeană cu echipa României şi medalia de aur, la kumite echipe mixt, cadeţi, şi medalia de bronz la kumite echipe cadeţi. Bogdan Alpreotesei a terminat pe locul 2 şi a primit medalia de argint la kumite individual cadeţi -65 kg şi pe locul 3 cu echipa mixtă a României, la kumite. La randul său,  Dragoş Pantazică s-a clasat pe locul 2 la kumite individual 55 kg- minicadeţi şi pe locul 3 cu echipa României la kumite mixt cadeţi. La Cupa Europei, Andrei Sfetcu s-a clasat pe locul 3 la kumite individual -53 kg. minicadeţi, iar Laurenţiu Nemuţ, pe locul 3 la kumite individual, cadeţi 60 kg.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.