Sport

Oltchim nu vrea să moară

Ziarul de Vrancea
16 apr 2013 506 vizualizări
Conducătorii grupării handbalistice valcene susţin că singura jucătoare care a părăsit sigur echipa este Allison Pineau

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că echipa de handbal feminin va încheia frumos campionatul 2012-2013, cu titlul de campioană şi cu Cupa Romaniei, dar şi cu o nouă strategie pentru viitorul sezon. La cateva zile de cand Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, preşedintele clubului, Petre Berbecaru, a făcut primele declaraţii oficiale. "Un singur lucru am de spus, mare şi lat: echipa de handbal feminin din Ramnicu Valcea nu moare. Săptămana aceasta ne definitivăm strategia pentru noul sezon, iar de lunea viitoare vom începe discuţiile individuale cu fiecare jucătoare. Sezonul nu e încă încheiat, mai avem cateva meciuri. Pot să spun că Oltchim va încheia frumos sezonul, cu titlul de campioană şi Cupa Romaniei. La Cupa Romaniei vor fi ultimele meciuri din acest sezon, la finalul lunii mai. Dacă am ratat Liga Campionilor în acest an, nu înseamnă că ne dezintegrăm, cum văd că speră mulţi. Despre jucătoare, pot spune doar că singura de care ne-am despărţit şi se ştie deja oficial este Allison Pineau. Despre celelalte nu pot spune nimic, pentru că niciuna nu a venit oficial să ne anunţe de vreo plecare. Nici măcar cu Marija Jovanovic nu e prea clară situaţia, deşi se spunea că a semnat cu Astrahan, în Rusia", a spus Berbecaru.
Vicepreşedintele clubului, Andrei Luca a precizat că Allison Pineau i-a spus la aeroport că va pleca probabil la echipa macedoneană Vardar Skopje.  Allison Pineau mai avea contract cu Oltchim Ramnicu Valcea pană în vara anului 2014. De asemenea, Oana Manea, a infirmat, pentru MEDIAFAX, informaţia că ar fi semnat cu formaţia Krim Ljubljana, dar a recunoscut că a purtat discuţii cu gruparea slovenă.  Jucătoarele de la Oltchim au efectuat luni seară primul antrenament, după revenirea din Ungaria, unde în 11 aprilie au ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, în disputa cu Györ ETO. Oltchim va juca primul meci oficial de după semifinala de la Veszprem, joi, de la ora 19.30, în cadrul etapei a XX-a a Ligii Naţionale. Tot lotul campioanei este valid, potrivit declaraţiei lui Petre Berbecaru



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.