Sport

Campioana Romaniei a învins la Focşani

Dan Chiriac
15 apr 2013 473 vizualizări
Progresul Focşani - City’us Tg. Mureş 1-7 (0-1), în liga întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a jucat aseară, la Sala Polivalentă, în faţa echipei City’us Tg. Mureş. Echipa pregătită de antrenorul Elvis Ilaş şi directorul tehnic Petrache Gurguiatu a întalnit campioana Romaniei, în ultimii trei ani, City’us Tg. Mureş. Misiunea focşănenilor se anunţa una aproape imposibilă, în faţa unei formaţii care caştigase toate cele 18 partide disptuate. Prima repriză a fost echilibrată, iar focşănenii au avut ocazia să deschidă scorul prin Stanciu, dar acesta a trimis mingea în bară. Unicul gol al reprizei a fost reuşit de Csoma. Debutul reprizei secunde nu a fost favorabil echipei gazde, care a primit gol după gol. După mai multe intervenţii reuşite în prima repriză, portarul Sava a fost păcălit de şuturile jucătorilor mureşeni. Csoma -2, Stoica, Matei şi Lupu – 2 au marcat golurile echipei campioane. Ilaş a punctat din lovitură de la 10 metri, în ultimul minut de joc şi a adus golul de onoare pentru focşăneni. Cea mai controversată fază a meciului a avut loc la scorul de 5-0. Portarul oaspeţilor a comis „henţ” în afara suprafeţei de pedeapsă, dar arbitrii au lăsat jocul să continue. Petrache Gurguiatu a folosit următorii jucători: Sava, Popa, Ilaş, Alecsandrescu, Dumitriu, Ungureanu, Sandu şi Stanciu. Nu au putut evolua Emilian Chivu, lovit la un picior şi Sergiu Sava, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În ultima etapă, focşănenii vor juca pe terenul celor de la CSMS Iaşi. Dacă vor termina pe poziţia a şasea, focşănenii vor juca în play-off cu Spicom Sf. Gheorghe sau Smart Ionescu Bucureşti, iar în cazul în care vor fi pe cinci vor juca cu United Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.