Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Inter îl cere pe Lucescu

Ziarul de Vrancea
15 apr 2013 436 vizualizări
Patronul echipei Internazionale Milano, Massimo Moratti, insistă pentru aducerea din sezonul viitor pe banca tehnică a antrenorului formaţiei Şahtar Doneţk, Mircea Lucescu, a scris, ieri, site-ul sportmediaset.it.

Sursa citată menţionează că Moratti este nemulţumit de rezultatele din ultima perioadă şi se gandeşte să-l schimbe la finalul sezonului pe Andrea Stramaccioni cu Mircea Lucescu. Massimo Moratti l-a mai contactat pe Lucescu la 10 martie, după înfrangerea cu Bologna, dar tehnicianul roman l-a refuzat şi şi-a prelungit înţelegerea cu Şahtar Doneţk. Site-ul italian scrie că Mircea Lucescu se află cel mai aproape de postul de antrenor la formaţia italiană din sezonul viitor. Mircea Lucescu, în varstă de 67 de ani, a mai pregătit-o pe Internazionale Milano în perioada 1998-1999. După disputarea a 32 de etape din Serie A, Inter Milano ocupă locul şapte, cu 50 de puncte.

Deocamdată, sancţiuni de la jandarmi

FC Rapid a fost amendat cu 60.000 de lei de Jandarmeria Bucureşti, după incidentele de la meciul cu Steaua, scor 1-1, din etapa a XXVI-a a Ligii I, se arată, ieri, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX de Jandarmeria Capitalei. Conform comunicatului, clubul a fost sancţionat pentru că nu a interzis amplasarea bannerelor publicitare pe gardul care delimitează terenul de tribună şi pentru că a permis accesul în arena sportivă a persoanelor aflate în stare de ebrietate sau care aveau asupra lor materiale pirotehnice. De asemenea, firma de pază a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite de jandarmi privind prevenirea şi combaterea violenţei pe stadion.

Bătăi pe stadioanele greceşti

Meciul AEK Atena - Panthrakikos a fost întrerupt înainte de final, iar derbiul Olympiakos - Panathinaikos a fost perturbat de înfruntările dintre suporteri şi forţele de ordine, au anunţat, ieri, surse ale poliţiei elene.  Incidentele cele mai grave s-au petrecut la întalnirea AEK Atena - Panthrakikos, unde aproximativ 100 de suporteri ai echipei gazdă au invadat terenul după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 87. Jucătorii celor două formaţii aflate în lupta pentru evitarea retrogradării au părăsit imediat terenul, iar poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i scoate pe huligani de pe gazon. Oficialii ambelor echipe au dorit să continue meciul, dar arbitrul a decis ca întalnirea să nu mai fie reluată. Cu o oră şi jumătate înaintea meciului dintre Olympiakos Pireu, care şi-a asigurat deja titlul de campioană, şi Panathinaikos Atena, suporterii s-au înfruntat cu forţele de ordine în parcarea Stadionului Karaiskaki. Fanii au aruncat cu fumigene şi pietre, iar poliţiştii au răspuns cu gaze lacrimogene şi grenade paralizante. Un jurnalist al televiziunii Skai a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte, dar niciun huligan nu a fost arestat.

Cresc premiile la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros va avea în acest an premii în valoare totală de 22 de milioane de euro, cu peste trei milioane de euro mai mult decat în 2012, a anunţat, ieri, Federaţia Franceză de Tenis (FFT). "Caştigătorii ediţiei 2013, la masculin şi la feminin, vor primi fiecare 1.500.000 de euro. Anul trecut ei au primit cate 1.250.000 de euro. Această creştere face parte dintr-un plan pe patru ani, conform căruia pană în 2016 premiile vor creşte cu încă 10 milioane de euro", se arată într-un comunicat al FFT. Organizatorii turneului de la Roland Garros au răspuns şi dorinţei jucătorilor privind o mai bună repartizare a banilor pentru primele tururi. "În acest an, cea mai semnificativă creştere este pentru jucătorii şi jucătoarele care vor pierde în tururile doi, trei şi patru: premiile lor vir fi cu 25 la sută mai mari decat în 2012", a menţionat federaţia franceză.

Doi interişti s-au rupt

Jucătorii echipei Internazionale Milano, Walter Gargano şi Yuto Nagatomo, s-au accidentat, ieri, în timpul meciul pierdut cu formaţia Cagliari, scor 0-2, şi nu vor mai putea evolua în acest sezon, informează Corriere dello Sport. Mijlocaşul uruguayan Walter Gargano a suferit o leziune la coapsa dreaptă, în timp ce fundaşul japonez Yuto Nagatomo are ruptură a meniscului extern stang şi va trebui să se opereze. Internazionale Milano a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2, de formaţia Cagliari, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Italiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.