Sport

Ghinioane în lotul gimnaştilor

Ziarul de Vrancea
14 apr 2013 354 vizualizări
După Daniel Rădean, s-a accidentat şi Ovidiu Buidoşo în lotul pentru Europenele * competiţia începe maine cu calificările la băieţi

Antrenorul coordonator al lotului masculin al Romaniei, Ioan Suciu, a anunţat că sportivul Ovidiu Buidoşo s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Cristian Băţagă, pentru Campionatele Europene de la Moscova, ce debutează în 17 aprilie. "Nu am aşteptări prea mari de la acest Campionat European. Îmi doresc să reconstruim sau să repoziţionăm un nucleu de echipă, care să ne dea speranţe şi şanse în abordarea următorilor ani de calificare la JO 2016. Cei care ar putea accede la medalii sunt Koczi, Berbecar şi Muntean. Pregătirile s-au desfăşurat de aşa manieră, încat la momentul acesta putem spera la o medalie, dar din păcate unul dintre componenţii de bază, Daniel Rădean, s-a accidentat acum o săptămană, are ruptură a tendonului lui Ahile. Era unul dintre pretendenţii la o finală, dacă nu chiar la o medalie la sol. Este foarte tanăr şi cu siguranţă în viitorul apropiat va urca acolo unde trebuie", a declarat Ioan Suciu, care a mai precizat că din lotul iniţial anunţat pentru CE de la Moscova va absenta şi Ovidiu Buidoşo, tot din cauza unei accidentări, el fiind înlocuit de Cristian Băţagă.  Băţagă va fi singurul care va concura la şase aparate, componenţii lotului masculin fiind repartizaţi astfel în calificări:  Flavius Koczi (sol, cal cu manere, sărituri), Vlad Cotuna (sol, paralele, bară), Andrei Ursache (cal), Andrei Muntean (inele, paralele) şi Marius Berbecar (sărituri, paralele). 
La feminin, Romania este reprezentată de doar două gimnaste, Larisa Iordache şi Diana Bulimar. Delegaţia Romaniei a ajuns sambătă seara la Moscova. Campionatele Europene individuale se vor desfăşura între 17-21 aprilie, la Moscova. Marţi sunt programate calificările la masculin, în 18 aprilie cele la feminin, în 19 aprilie finalele la individual-compus (feminin şi masculin), iar în 20 şi 21 aprilie, finalele pe aparate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.