Sport

Micul Reghe îl contrează pe marele Piţi

Ziarul de Vrancea
12 apr 2013 752 vizualizări
Antrenorul Stelei spune că jucătorii săi vin de la naţională, graşi, nepregătiţi şi fără moral şi îl somează pe selecţioner să nu-i mai vorbească de rău jucătorii

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că jucătorii săi revin de la prima reprezentativă cu un moral scăzut, nepregătiţi şi graşi, menţionand că Victor Piţurcă şi-a depăşit limitele după ce a spus despre Iasmin Latovlevici că s-a bucurat ca un clovn în urma golului cu Ajax.  "A fost o declaraţie a antrenorului echipei naţionale referitoare la Latovlevici. Încerc să-mi găsesc cuvintele, să nu fiu agresiv, dar mi se pare că antrenorul echipei naţionale îşi depăşeşte limitele. Cred că cel mai frumos ar fi fost să-şi facă o analiză a ceea ce s-a întamplat în Ungaria şi Olanda, să se gandească mai bine în momentul în care cheamă anumiţi jucători la echipa naţională şi faptul că Latovlevici s-a bucurat într-un fel sau altul la anumite meciuri, nu cred că este un motiv să nu-l chemi la echipa naţională. Vreau să-l asigur pe antrenorul echipei naţionale că la Steaua există foarte multă seriozitate. Jucătorii noştri cand vin de la echipa naţională vin cu un moral scăzut, vin nepregătiţi şi vin graşi. Asta este diferenţa, în momentul de faţă, între echipa naţională şi Steaua", a spus, ieri, într-o conferinţă de presă, Laurenţiu Reghecampf. El a menţionat că după fiecare convocare la echipa naţională trebuie să lucreze suplimentar cu jucătorii convocaţi.
Tehnicianul Stelei a menţionat că nu are ce discuta cu Victor Piţurcă, deoarece selecţionerul nu este deschis unui astfel de dialog. "Eu nu pot avea o discuţie cu cineva care nu doreşte să vorbească cu mine. Dacă dansul are o problemă, eu sunt zilnic la Stadionul Ghencea. Ştie numărul meu de telefon. Nu cred că avem foarte multe lucruri de discutat, eu îmi fac datoria aşa cum trebuie, dansul să şi-o facă la echipa naţională, dar cred că nu ar trebui să mai jignească jucătorii Stelei. Nu ăsta era un motiv să nu fie convocat pentru cum s-a comportat după golul cu Ajax", a subliniat Reghecampf, care . i-a cerut lui Victor Piţurcă să nu mai discute despre jucătorii Stelei, atunci cand aceştia nu se află la echipa naţională. Antrenorului nu i se pare normal faptul că nici Piţurcă, nici colaboratorii săi de la echipa naţională nu vin să urmărească de pe stadioane meciurile Stelei: "Eu consider că cei de la echipa naţională ar trebui să vină mai mult la meciurile unde anumiţi jucători sunt în vederile lor. Eu nu am văzut pană acum un antrenor al echipei naţionale care să vină la meciurile Stelei din deplasare. Cu atat mai mult nu l-am văzut pe antrenorul Victor Piţurcă".
Reghecampf a răspuns astfel criticilor fomulate de Piţurcă la adresa lui Iasmin Latovlevici, în cadrul unei emisiuni televizate. Întrebat la Dolce Sport de ce nu l-a convocat pe Latovlevici pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda din preliminariile CM, selecţionerul a răspuns: "Eu am mizat pe experienţă. Dacă Latovlevici era la fel de serios în toate meciurile, putea fi el în lot. Au contat foarte mult şi anumite gesturi pe care le-a făcut, modul cum s-a bucurat cand a dat gol... Nu-mi plac lucrurile astea. Steaua e un club serios, are rezultate foarte bune, trebuie seriozitate în tot ceea ce faci pe teren. Asta a contat foarte mult, dar în primul rand a fost jocul".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.