Sport

Vor revanşa, după înfrangerea din campionat

Dan Chiriac
10 apr 2013 391 vizualizări
Spicom Sfantu heorghe - Progresul Focşani, azi, orele 18.00, în cadrul sferturilor de finală a Cupei Romaniei

Echipa de futsal Progresul Focşani va disputa azi partida din cadrul sferturilor de finală a Cupei Romaniei. Echipa pregătită de antrenorul Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu are nevoie de o victorie pentru a rămane în cursa pentru trofeu, dar misiunea lor nu va fi deloc uşoară. Focşănenii se gandesc că pot caştiga la Sf. Gheorghe. Nu ar fi prima dată cand Progresul  ar face un meci bun în Covasna. De altfel, focşănenii au evoluat foarte bine în toate partidele jucate la Sfantu heorghe. Chiar şi la ultimul joc, disputat în urmă cu patru zile, cei de la Progresul au dat o replică foarte bună chiar dacă au pierdut cu 1-4. Focşănenii au ratat cat pentru două meciuri, iar gazdele au marcat de patru ori din cele 6-7 situaţii de poartă pe care le-au avut. „Scorul nu reflectă realitatea din teren!”, a spus directorul tehnic Petrache Gurguiatu, după acel joc. Acum, focşănenii vor încerca să se concentreze mai bine în faţa porţii adverse şi să puncteze pe tabela de marcaj. Meciul trebuia să se joace la Focşani, echipa Progresul fiind clasată inferior celor de la Sf. Gheorghe. Numai că, începand din acest an, regula nu mai este valabilă, echipa organizatoare fiind stabilită prin tragere la sorţi. „Mergem să ne jucăm şansa. Vom încerca să facem un meci bun şi să ne calificăm în semifinale”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, directorul tehnic al focşănenilor. Pentru partida din Covasna Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu au la dispoziţie următorii jucători: Borş, Sava, Popa, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu, Dumitriu, Ungureanu, S. Sava şi Stanciu. Interesant este că cele două formaţii s-ar putea întalni din nou în play-off. Dacă gazdele vor termina pe locul trei, iar focşănenii pe şase, cele două se vor duela pentru accesul în semifinalele ligii întai. În aceste condiţii, Spicom Sf. Gheorghe ar avea avantajul disputării pe teren propriu a două partide. Echipa focşăneană se află în faţa unei noi semifinale în Cupa Romaniei, după ce în 2010 a jucat finala, iar în 2011 a fost eliminată de City’us Tg. Mureş în semifinale. Formaţia de futsal a disputat în 2010 şi Supercupa Romaniei. Anul trecut, focşănenii au fost eliminaţi în sferturi de echipa secundă de la City’us Tg. Mureş. Interesant este că în ultimii ani, focşănenii nu au pierdut calificări decat în faţa mureşenilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.