Sport

"Mi-e dor de antrenorat"

Ziarul de Vrancea
10 apr 2013 472 vizualizări
Gică Hagi doreşte să preia în viitor o echipă şi explică traseul sinuos al clubului creat de el, Viitorul Constanţa

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că îi este dor de antrenorat şi că în viitor probabil va prelua o echipă, fără să precizeze însă momentul cand se va produce acest lucru. "Acum învăţ, am academie, probabil în viitor o să mă întorc în iarbă. Viaţa o să-mi arate dacă o să ajung să îl antrenez pe fiul meu, Ianis. Cel mai important e să vedem dacă Ianis ajunge fotbalist ca să pot să îl antrenez eu. Mi-e dor de antrenorat, normal. Dar acum muncesc 24 de ore, la antrenorat nu munceşti atat. Acum şi cand dorm mă gandesc la fotbal. Am academie şi trebuie să avem grijă de vreo 300 de copii", a spus fostul căpitan al echipei naţionale.  El a adăugat că nu este dezamăgit de evoluţia echipei pe care o patronează, Viitorul Constanţa, în primul sezon din Liga I, chiar dacă aceasta se află acum în lupta pentru evitarea retrogradării. "Obiectivul nostru e să producem jucători. şi eu cred că suntem cel mai bun exemplu din Romania de cand e Romania. Avem 30 de jucători la loturile naţionale, aşa că noi şi cand pierdem, caştigăm. La ultimul meci am promovat alţi jucători ca titulari, cu orice risc. ăsta e obiectivul nostru, mergem pe acest proiect. Acum suntem tineri, de fapt bebeluşi. Am jucat prost în aceste meciuri şi am primit multe goluri. în rest ne-am bătut de la egal la egal cu toate echipele. Nu am fost sub adversari foarte mult. Atat putem, mai sunt nouă meciuri şi încercăm să obţinem puncte ca să rămanem în Liga I", a adăugat fostul jucător.
Hagi susţine că Denis Alibec este cel mai bun varf din Romania şi că depinde de el dacă se va transfera la Steaua. "Eu mi-am făcut datoria faţă de el, din bunătatea mea. Am întins o mană unui jucător talentat într-un moment dificil. L-am adus unde trebuie, acum e băiat mare, o să vadă unde e mai bine pentru el. Alibec e cel mai talentat număr 9 al Romaniei de la generaţia '88. Acum are ritm, intensitate, a revenit la o formă bună, rămane să demonstreze dacă vrea să fie cel mai bun. Eu mi-am făcut datoria să-l pun înapoi pe piaţă, restul ţine de el. Cum spun de Alibec că e cel mai bun varf, aşa spun de Chiricheş că e cel mai bun fundaş central din Romania. Dar afară trebuie să vedem, trebuie să demonstreze", a explicat Gheorghe Hagi, care susţine că în viitor va apărea un alt jucător care să depăşească recordul privind numărul de goluri marcate pentru echipa naţionale a Romaniei, deţinut acum de el şi Adrian Mutu.
Fostul fotbalist a participat, miercuri, la conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării ediţiei a patra a Cupei Hagi Danone destinată copiiilor cu varste cuprinse între 10 şi 12 ani. Competiţia se desfăşoară în cadrul a şapte turnee zonale la Cluj, Galaţi, Piteşti, Suceava, Sibiu, Timişoara şi Ploieşti. Caştigătoarele se vor alătura campioanei de anul trecut, Atletico Arad, pentru a disputa turneul final organizat la Arad, în perioada 30 mai - 1 iunie. Echipa învingătoare va reprezenta Romania la Cupa Naţiunilor Danone, competiţie care se va organiza la Londra, între 5 şi 7 septembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.