Sport

Visează finală cu Krim

Ziarul de Vrancea
4 apr 2013 412 vizualizări
Antrenorul echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea doreşte ca echipa să elimine pe Györ şi să întalnească formaţia slovenă în ultimul act

Antrenorul formaţiei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, a declarat, într-o conferinţă de presă, că, în cazul în care echipa sa o elimină pe Györ ETO, şi-ar dori să întalnească în finala Ligii Campionilor pe RK Krim, adversara din faza grupelor principale. "Mai întai trebuie să trecem de Györ în semifinale, apoi aş vrea să avem revanşa unui meci cu RK Krim", a spus tehnicianul danez al formaţiei Oltchim. În ceea ce priveşte partida tur cu Györ ETO, programată, sambătă, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Vestergaard a afirmat că jucătoarele sale trebuie să joace bine atat în apărare cat şi în atac. "Au existat anumite accidentări, dar eu sunt sigur că fetele vor fi pregătite 100 la sută la ora meciului cu Györ. Trebuie să jucăm bine în ambele partide cu Györ şi să caştigăm. Trebuie să fim foarte buni şi în atac, nu numai în apărare. E adevărat că cele două echipe care se vor confrunta sambătă sunt cele mai bune în apărare, dar cel mai simplu mod de a trece de Györ este să înscriem", a adăugat Jakob Vestergaard.
Vicepreşedintele CS Oltchim, Nicolae Luca, a declarat că echipa va juca în semfinale atat pentru calificarea în finală cat şi pentru viitorul clubului. "În ceea ce ne priveşte pe noi, conducerea, am informat jucătoarele despre situaţia financiară a clubului începand din septembrie. A fost un dialog permanent între management şi jucătoare. Nu trebuie să cantărească acest meci mai mult pentru viitorul clubului, noi soarta ne-am jucat-o de anul trecut. Nici nu poţi să cantăreşti exact viitorul clubului şi performanţa sportivă. Noi vom juca şi pentru viitorul clubului dar şi pentru performanţă", a explicat Luca.
Oficialul a adăugat că jucătoarele cunosc primele pentru caştigarea trofeului Ligii Campionilor, dar acestea nu sunt comparabile cu ale unei echipe de fotbal. "Jucătoarele ştiu că există prime, dar să nu vă închipuiţi că sunt de ordinul sutelor de mii sau milioanelor. Sunt nişte sume care, pentru handbal, sunt OK. În handbal nu se caştigă atat de mult, acest conflict între fotbal şi celelalte sporturi există din totdeauna. Federaţia europeană premiază caştigarea Ligii Campionilor cu «fantastica» sumă de 50.000 de euro. Deci comparaţiile cu fotbalul sunt inutile", a precizat Nicolae Luca. Echipa Oltchim Ramnicu Valcea întalneşte, sambătă, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, formaţia Györ ETO, într-o partidă contand pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.