Sport

Dragomir trage în şeful lui

Ziarul de Vrancea
3 apr 2013 434 vizualizări
"Dacă Piţurcă nu are obiectiv privind calificarea la Cupa Mondială, cei care nu i l-au impus trebuie să plece odată cu el", spune preşedintele LPF, cu trimitere la Mircea Sandu

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că în cazul în care echipa naţională nu se califică la Cupa Mondială din 2014 cei care nu i-au impus un obiectiv clar selecţionerului Victor Piţurcă ar trebui să plece împreună cu acesta, făcand referire pe preşedintele FRF, Mircea Sandu. Oficialul LPF crede că pe Mircea Sandu îl interesează mai puţin soarta echipei naţionale de vreme ce a anunţat că în primăvara anului viitor, cand îi expiră mandatul, nu va mai candida la şefia federaţiei. "Nu doresc ca domnul Piţurcă să rămană fără serviciu. Eu am tras un semnal de alarmă vizavi de proasta conducere a stafului echipei naţionale. Are şanse mari de calificare şi de aceea eu spun să-l lăsăm să vedem dacă se califică. Şi dacă nu se califică atunci să-şi dea demisia pentru că oricum va fi dat afară. Şi dacă nu are obiectiv, toţi cei care nu i-au impus obiectiv tebuie să plece. Mă rog, dacă Mircea Sandu a zis că pleacă în primăvară, ce să mai... Prinde orbul scoate-i ochii. Deci pe Mircea Sandu îl interesează mai puţin acum, dacă va pleca", a declarat Dragomir într-o conferinţă de presă.
Mircea Sandu a făcut "o mare greşeală" cand a făcut public că Dumitru Dragomir, membru în Comitetul Executiv al FRF, nu are de unde să cunoască salariul selecţionerului, a afirmat preşedintele Ligii. El a adăugat că prin această afirmaţie, Mircea Sandu lasă să se înţeleagă că membrii Comitetului Executiv votează în necunoştinţă de cauză. "Nu are voie să fie salariul antrenorului o chestie confidenţială. Păi Comitetul Executiv e cel care aprobă bugetul. Păi aprobi bugetul în necunoscut? La Parlament ştie bugetul numai preşedintele Camerei Deputaţilor şi restul nu ştiu? Este secret salariul preşedintelui Camerei Deputaţilor? Chiar dacă eu nu am ştiut salariul lui Piţurcă, trebuia să nu o spună pentru că atunci se deconspiră multe lucruri care ar trebui cunoscute", a menţionat preşedintele LPF.
Dragomir nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care Victor Piţurcă a fost instalat în funcţia de selecţioner a treia oară, dar a precizat că nu a fost vorba despre un interes al lui Mircea Sandu. "Numirea lui a treia oară la naţională a fost altceva, dar nu pot să o comentez acum. Nu ştie nici Piţurcă. Secretul e la Mircea Sandu. Nu e vorba despre niciun interes. Mircea Sandu nu se bagă în niciun fel de prostii. Vă garantez eu. Dacă o face, face poate din răutate cate ceva, dar să intre într-o prostie financiară cu cineva, nu. Eu vă pot spune că Mircea Sandu, aşa cum îl cunosc eu, nu intră în niciun fel de problemă în afara regulamentului", a spus oficialul Ligii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.