Sport

Finale de vis şi premii de 2.500 de lei la turneele de futsal

Dan Chiriac
1 apr 2013 783 vizualizări
Speranţa Focşani şi Colegiul Naţional “Unirea” au caştigat competiţiile de futsal care şi-au desfăşurat duminică ultimul act, la Sala Polivalentă u pe langă cupe şi trofee, AJF Vrancea a acordat premii de 2.500 de lei

Duminică s-au stabilit laureatele campionatului judeţean de futsal şi a Cupei “Coca-Cola”. Speranţa Focşani a caştigat campionatul judeţean, în timp ce formaţia de la Colegiul “Unirea” s-a impus în faţa celor de la Liceul “Emil Botta”. Cu directorul Cornel Noană şef de galerie, Colegiul Unirea a reuşit să aducă în tribunele Polivalente peste 400 de susţinători. Un sector întreg de sală a fost arhiplin, iar ajutorul publicului s-a văzut şi pe teren. Echipa pregătită de Viorel Paizan s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Liceul “Emil Botta” Adjud. Majoretele de la Unirea şi jucătorii au sărbătorit împreună caştigarea Cupei Coca-Cola. Unirea a primit şi premiile pentru cel mai bun portar şi cel mai bun jucător al finalei. Majoretele de la Unirea au primit un voucher în valoare de 500 de lei de la Cofetăria “Monique”, pestru prestaţia din timpul finalei. Directorul Noană şi profesorul Paizan au ridicat trofeul. Unirea va lua parte la faza de zonă a Cupei Coca-Cola. Finala campionatului judeţean de futsal tineret nu a avut istoric. Speranţa Focşani a trecut cu 9-1 de Voinţa Odobeşti, o echipă care a dat totul în semifinala cu FC Mărăşeşti. Golurile finalei au fost marcate de Negoescu – 4, Mîndrescu – 2, Căpăţînă, Ciornei, Crăciun – Bălous.
Cele două echipe au avut următoarea componenţă:
Speranţa: Cosmin Trifan, Andrei Ciornei, Florin Florea, Ionuţ Căpăţînă, Răzvan Crăciun, Sorin Mîndrescu, Lucian Brînzăi, Iulian Negoescu, Alberto Fieraru, Alin Şonţu.
Odobeşti: Teodor Dorobăţ, Claudiu Călin, Daniel Bălosu, Vasile Bălosu, Ionuţ Ilie, Cosmin Milea, Vlăduţ Balaci, George Duca, Ştefan Norocea, Ionuţ Nichita, Ciprian Rugină.
În finala mică, FC Mărăşeşti a trecut cu 5-3 de Euromania Dumbrăveni. La final, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a oferit premii cu sprijinul partenerilor, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea şi Grassroots Romania. Preşedintele Dan Dumitru a oferit premii de 1.000, 750, 500 şi 250 de lei celor patru echipe care au ajuns în careul de aşi, în funcţie de locul ocupat. Cel mai bun portar al campionatului a fost desemnat Cosmin Trifan – Speranţa, iar Georgian Dima – FC Mărăşeşti, cel mai bun jucător. Bogdan Grigorică - FC Mărăşeşti a fost desemnat golgeter. Toate premiile au fost însoţite de trofee. Restaurantul “Number One” a oferit un voucher în valaore de 500 de lei pentru galeria echipei Voinţa Odobeşti, care şi-a încurajat favoriţii, în ciuda scorului din finală. Toate echipele ajunse în careul de aşi au convenit că întrecerea de futsal a fost o reuşită şi au anunţat că se vor înscrie şi la ediţiile următoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.