Sport

Se crede Boris Becker!

Ziarul de Vrancea
1 apr 2013 524 vizualizări
Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, a spus că Florin Mergea a refuzat convocarea, pentru că nu a primit garanţia că va fi titular la dublu

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a declarat, ieri, că absenţa lui Florin Mergea din echipă pentru meciul cu Olanda reprezintă o pierdere, dar a precizat că jucătorul a refuzat convocarea după ce nu a primit garanţia că va juca. " Florin Mergea a fost convocat de noi şi a refuzat convocarea. El a cerut garanţie din partea noastră. Este absurd să ceri aşa ceva înainte de a te prezenta la echipă, nu e corect faţă de colegi, în primul rand. Dacă ştii că eşti foarte bun, de ce ai nevoie de asemenea garanţii pentru a veni să reprezinţi Romania. I-am spus că voi face echipa în funcţie de valoare şi de formă, dar el nu a fost de acord cu acest lucru. Era nedrept faţă de ceilalţi jucători să îi oferim dinainte lui Florin Mergea o garanţie că va juca. Este un jucător extraordinar şi este într-adevăr o pierdere pentru noi că nu este în echipă, dar nu avem ce să facem, a fost decizia lui", a spus Andrei Pavel. Căpitanul nejucător al Romaniei a mai adăugat că jucătorii sunt foarte mulţumiţi de suprafaţa de joc de la Braşov: " Suprafaţa de joc este făcută perfect. Este foarte bună iar băieţii au fost foarte mulţumiţi, singura problemă fiind altitudinea, care face ca mingea să fie mai iute, dar ne vom obişnui cu acest lucru pană la ora meciului. faţă o echipă recunoscută pentru cat este de puternică, dar ne vom juca şansa. Ne pregătim foarte bine, totul decurge normal, astăzi îl aşteptăm şi pe Marius Copil şi apoi de maine suntem în efectiv complet şi ne punem şi mai serios pe muncă".
La randul său, preşedintele Federaţiei Romane de Tenis, George Cosac, a spus că nu poate fi de acord cu gestul făcut de Florin Mergea de a cere garanţii că va juca, mai ales că "nu este un Boris Becker" ca să ceară aşa ceva. " Da, recunosc, este o pierdere pentru Romania că el nu este în echipă, dar nu putem accepta să fim trataţi aşa de un jucător, oricare ar fi numele lui", a declarat preşedintele FRT. Cosac a mai spus că echipa Romaniei este extrem de motivată, mai ales că are de luat o revanşă în faţa Olandei: " Avem de luat o revanşă în faţa olandezilor, după ce anul trecut ne-au bătut cu 5-0. În plus, Olanda ne-a mai administrat un 4-0 şi la altă disciplină, deci avem toate motivele să ne dorim să învingem. Pornim cu şansa a doua, dar nu am pierdut meciul cu ei încă dinainte ca acesta să se fi jucat".  În meciul cu Olanda, Romania va fi reprezentată de Victor Hănescu (locul 57 ATP), Adrian Ungur (locul 111 ATP), Marius Copil (locul 144 ATP) şi Horia Tecău (locul 10 ATP la dublu). Partida Romania - Olanda, contand pentru turul doi al Grupei I, zona euro-africană, se va disputa în perioada 5-7 aprilie, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.