Sport

Roberbian a caştigat derby-ul ligii de minifotbal

Dan Chiriac
31 mar 2013 3965 vizualizări
Sanorom Boloteşti a rămas pe primul loc după victoria cu GS Mobile

Vineri a avut loc jocul restanţă din prima etapă a Ligii de minifotbal, Voinţa Deep Serv - Sporting Roberbian. Derby-ul ligii de minifotbal a atras la baza sportivă Energosport peste 200 de spectatori. Mulţi se plangeau că liga de minifotbal a rămas una dintre puţinele posibilităţi de a vedea fotbal în Focşani. A fost un duel al jucătorilor de liga a treia, ambele echipe avand în componenţă jucători care au evoluat la CSM Focşani sau FC Panciu. Voinţa Deep Serv îi are în lot pe Lazăr, Gurguiatu, Curteanu, Claudiu Mihai, Bodoc, Vrabie sau Constantinescu, în timp ce Roberbian se bazează pe serviciile lui Duţu, Rodinel Stan, Burcăcel, Avramescu sau Ciprian Dumitriu. Deep Serv a deschis scorul după zece minute, după reuşita lui Răzvan Crăciun. Roberbian a revenit însă şi a punctat de două ori pană la pauză prin Ciprian Dumitriu. Deşi au încercat să revină în repriza a doua, cei de la Deep Serv au mai primit un gol. Scorul final, 3-1, arată că Roberbian mai are încă un cuvant greu de spus în acest sezon. Mulţi s-au grăbit să scoată această echipă din lupta pentru titlu, după înfrangferea din runda precedentă cu Dedeman. Liderul clasamentului rămane echipa Sanorom Boloteşti. Echipa patronată de Luminiţa şi Romică Corozanu a trecut cu 7-1 de GS Mobile şi îşi păstrează prima poziţie în clasament. Duminică, Voinţa Deep Serv şi-a revenit după eşecul de vineri şi a caştigat duelul cu Dedeman, formaţie care învinsese în rundele precedente pe Roberbian şi Sanorom. Viitoarea campioana a Ligii de minifotbal va juca la Buzău, în grupa a doua, alături de campioanele din Galaţi şi Otopeni pentru calificarea la turneul final. Acolo vor participa 20 de echipe de minifotbal. Vicecampioana va reprezenta judeţul Vrancea la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, ediţia a-IV-a, de la Piatra-Neamţ. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei a-IV-a :

vineri 29 martie
Sanorom Boloteşti - GS Mobile 7-1
Sporting Roberbian – Voinţa Deep Serv 3-1
Duminică 31 martie :
Ichi - Ripensia Odobeşti 7-1
Sporting Roberbian - Green Team 9-2
FC Pantzer – Ratcom 5-2
Voinţa Deep Serv – Dedeman 6-3



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.