Sport

Foresta Gugeşti a caştigat derby-ul local

Dan Chiriac
31 mar 2013 953 vizualizări
Formaţia patronată de managerul Cristi Cîrnu s-a impus cu 3-0 u în liga a cincea, Victoria Pufeşti a învins surprinzător la Gologanu

Derby-ul Gugeştiului a adus în tribunele stadionului din comună cateva sute de spectatori, care au urmărit un meci echilibrat, cu multe faze spectaculoase. Victoria a rezistat în prima repriză a meciului cu cei de la Foresta, dar au cedat în actul secund. Echipa manageriată de Cristi Cîrnu a reuşit să marcheze de trei ori în poarta avdersă, chiar dacă au jucat cu un om mai puţin după eliminarea lui Nistor. AS Cîmpinenaca a furnizat surpriza primei etape, învingand cu 1-0 pe Selena Jariştea, una dintre candidatele la caştigarea Superligii. Unicul gol a fost marcat în prima repriză. Naţional Goleşti şi-a respectat statutul de favorită şi s-a impus în partida cu Doctor GSM Suraia. Chiar dacă oaspeţii au ratat cateva ocazii foarte mari, gazdele au caştigat cu 2-0 după reuşitele lui Creţu şi Dumitriu. Energia Vulturu s-a instalat pe primul loc în play-off după victoria cu 6-1 obţinută în faţa celor de la FC Mărăşeşti. Echipa antrenată deOrlando Donciu a acumulat nouă puncte, avand şi bonusul de şase puncte primit pentru că a terminat sezonul regulat pe prima poziţie. În play-out, Voinţa Odobeşti şi Unirea Ţifeşti au obţinut victorii clare în deplasare. Voinţa Cîrligele nu a avut emoţii în faţa celor de la FCM Adjud, la fel ca şi Dinamo Tătăranu în jocul cu Flacăra Urecheşti.
Pufeştiul a învins în deplasare
Surpriză în prima etapă a play-off-ului în liga a cincea. Victoria Gologanu pornea cu prima şansă în faţa celor de la ASS Victoria Pufeşti. Cu avantajul punctelor bonus din sezonul regulat formaţia din Gologanu părea marea favorită a jocului. Numai că oaspeţii au făcut legea pe teren şi s-au impus cu 3-1. Într-un alt joc din play-off, Voinţa Răstoaca şi Victoria Vînători au terminat la egalitate, scor 1-1. În play-out, cele două partide disputate au oferit şapte goluri. Unirea Milcovul nu a avut emoţii în faţa celor de la Tractorul Năneşti. Şoimii Mirceşti au trecut la randul lor, scor 2-0, de Trotuşul Rugineşti. Miercuri, au loc cele două partide restanţă din Cupa Romaniei. Podgoria Coteşti – Doctor GSM Suraia şi FCM Adjud  - Foresta Gugeşti, sunt partidele care vor începe la orele 16.30. (Dan CHIRIAC)
Rezultate Superligă:
Energia Vulturu – FC Mărăşeşti 6-1,
Naţional Goleşti – Doctor GSM Suraia 2-0
AS Cîmpineanca – Selena Jariştea 1-0
Victoria Gugeşti – Foresta Gugeşti 0-3
Play-out:
Voinţa Cîrligele – FCM Adjud 4-1,
Dinamo Tărăranu- Flacăra Urecheşti 5-2,
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Unirea Ţifeşti 1-4
Podgoria Coteşti – Voinţa Odobeşti 1-5
Liga a cincea:
Victoria Gologanu – ASS Victoria Pufeşti 1-3
Voinţa Răstoaca - Victoria Vînători 1-1
Play-out:
Şoimii Mirceşti – Trotuşul Rugineşti 2-0,
Tractorul Năneşti - - Unirea Milcovul 0-5
Meciul Euromania Dumbrăveni – Gloria Răcoasa a fost amanat pentru că prima echipă a jucat finala mică la campionatul judeţean de futsal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.