Sport

Derby-ul campionatului de juniori A 1 amanat

Dan Chiriac
29 mar 2013 522 vizualizări
Partida dintre CSM Focşani şi Euromania Dumbrăveni a fost amanat din cauza stării proaste a gazonului de pe stadionul “Milcovul”

Derby-ul campionatului judeţean de juniori A 1 dintre CSM Focşani şi Euromania Dumbrăveni a fost amanat. Conducerea clubului municipal din Focşani a solicitat ca partida să nu aibă loc duminică pentru ca gazonul de pe terenul doi să fie protejat. Starea terenului este proastă după ninsoarea căzută la începutul acestei săptămani. Cele două cluburi au căzut de acord să joace meciul săptămana viitoare. De comun acord, cele  două formaţii vor stabili ziua de desfăşurare a partidei. În schimb, duminică de la orele 10.00 au loc alte şapte partide din cadrul campionatului de juniori A 1. În play-off, în Grupa A joacă echipele CSM Focşani, Euromania Dumbrăveni, Energia Vulturu, Fan Club Steaua Mărăşeşti şi Dinamo Tătăranu, iar în grupa B Foresta Gugeşti, Voinţa Odobeşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti, AS Cîmpineanca şi FCM Adjud. În play-out, cele patru echipe au fost repartizate la randul lor în două grupe. În Grupa A - Selena Jariştea, Unirea Milcovul Goleşti, Voinţa Cîrligele, Victoria Gugeşti, în Grupa B: Flacăra Urecheşti, Doctor GSM Suraia, Podgoria Coteşti şi Unirea Ţifeşti. După disputarea partidelor din play-off, primele două clasate vor juca semifinalele campionatului. Apoi, învingătorele vor disputa finala. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor:
Play-off
Ora 10:00: Energia Vulturu – Fan Club Steaua Mărăşeşti
Ora 10:00: AS Cîmpineanca – Foresta Gugeşti
Ora 10:00: FCM Adjud – Voinţa Sl. Ciorăşti
Play-out
Ora 10:00: Selena Jariştea – Voinţa Cîrligele
Ora 10:00: Unirea Milcovul Goleşti – Victoria Gugeşti
Ora 10:00: Doctor Gsm Suraia – Unirea Ţifeşti
Ora 10:00: Flacara Urecheşti – Podgoria Coteşti

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.