Sport

Două finale de futsal, la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
29 mar 2013 525 vizualizări
Maine de la orele 16.00 se vor desemna laureatele campionatului judeţean de futsal şi a Cupei “Coca-Cola”

Maine, cu începere de la orele 16.00, la Sala Polivalentă, au loc finalele campionatul de futsal tineret Vrancea şi a Cupei Coca-Cola. Cuplajul fotbalistic începe la orele 16.00 cu finala mică de la futsal. Se vor duela Euromania Dumbrăveni şi FC Mărăşeşti. Apoi, de la orele 17.00, Colegiul Unirea şi Liceul Teoretic “Emil Botta” se vor întalni într-un meci care va desemna echipa caştigătoare a primei ediţii Cupa Coca-Cola Vrancea 2013. La orele 18.00 se desfăşoară finala mare a Campionatului Judeţean de Futsal Tineret, Speranţa Focşani – Voinţa Odobeşti.  Programul artistic este susţinut de majoretele de la Colegiul Naţional “Unirea” Focşani.  Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea va oferi premii cu sprijinul partenerilor, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea şi Grassroots Romania. Federaţia Romană de Fotbal va trimite la Focşani cinci mingi de futsal. Caştigătoarele campionatului de futsal tineret vor primi premii în bani. Echipa campioană va încasa 1.000 de lei. Organizatorii vor premia şi cea mai frumoasă galerie prezentă în tribune. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.