Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Semifinalele Cupei Romaniei

Ziarul de Vrancea
29 mar 2013 414 vizualizări
Programul jocurilor contand pentru prima manşă a semifinalelor Cupei Romaniei-Timişoreana, aprobat, ieri, de Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Romane de Fotbal, este următorul:

CFR Cluj - Astra Giurgiu pe 16 aprilie, Oţelul Galaţi - Petrolul pe 18 aprilie.  Ambele întalniri vor începe la ora 20.30, returul fiind programat în 22 mai. Finala va avea loc în ziua de 1 iunie.

Înfrangere la futsal
 

Echipa naţională de futsal a Romaniei a fost învinsă de selecţionata Rusiei cu scorul de 1-2, în cel de-al doilea joc pe care l-a susţinut în cadrul Grupei a III-a a miniturneului de calificare la CE din Belgia, 2014, competiţie care se desfăşoară la Jelgava (Letonia). Tricolorii au avut un început de partidă foarte bun marcand primii prin Tony Safar (min. 2), însă ruşii au revenit şi au întors rezultatul prin Sergheev (min. 7) şi Fukin (min. 12). După două etape, Rusia conduce în clasamentul grupei cu 6 puncte, urmată de Romania şi Kazahstan cu cate 3 puncte, ultima fiind Letonia cu zero puncte. În ultima zi a miniturneului, Romania va întalni sambătă echipa Kazahstanului, decisiv pentru poziţia secundă în clasament care asigură prezenţa la un baraj.
 

Triunghiular de gimnastică 

 

Întrecerea pe echipe (alcătuite din junioare / senioare) la gimnastică dintre Germania, Romania şi SUA este programată astăzi, începand cu ora 14.00, la Chemnitz (Germania), tricolorele participand cu o formaţie formată numai din junioare. Componenţa echipei Romaniei este: Andreea Iridon, Andreea Munteanu, Paula Tudorache, Diana Teodoru.  Echipa americană le are în componenţă pe gimnastele care au fost prezente recent la Trofeul Jesolo, unde au caştigat detaşat competiţia: Lexie Priessman, Amelia Hundley, Bailie Key, Peyton Ernst, Brenna Dowell, Margaret Nichols, Kyla Ross şi Simone Biles, ele urmand să evolueze în doua echipe, una fiind mixtă, cu sportive din Germania.  Anunţată iniţial, Elizabeth Seitz nu va mai lua parte la concurs, iar componenţa exactă a echipei gazdă urmează a fi definitivată, dar va cuprinde probabil sportivele Florine Harder, Alina Ehret, Pauline Shepherd, Carina Kroell, Kim Janas, Jannika Greber, Leah Grieber, Sarah Voss, Maike Enderle, Tabea Old şi Cagla Akyol.
 

Tudor dă lecţii online

 

Arbitrul internaţional Alexandru Tudor a realizat, în cadrul proiectului "E-learning pentru partenerii sociali", un modul de curs online pentru persoanele care îşi doresc să înceapă o carieră în arbitraj. "În momentul în care arbitrajul este introdus într-un proiect social atat de larg, este clar un pas înainte. Diferenţa faţă de cursurile normale de arbitraj e reprezentată de faptul că unii oameni erau defavorizaţi pană acum deoarece că nu puteau ajunge să întalnească un arbitru de calitate. Acum ei pot face asta de acasă. Ne vom întalni în persoană la testele fizice. Testarea teoretică se va face tot online, ei pot copia, dar trebuie să ştie să aplice regulamentul. Le vom da teste video şi să văd atunci cum vor copia", a spus Tudor. "E-learning pentru partenerii sociali" este un proiect pe fonduri europene pentru reconversie profesională dezvoltat de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, condusă de Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical, care este şi membru în Comitetul Executiv al FRF.
 

Guerrero umblă cu pistolul

 

Pugilistul american Robert Guerrero, care urmează să boxeze cu compatriotul său Floyd Mayweather în luna mai, a fost arestat pe un aeroport din New York, pentru port ilegal de armă, informează presa din SUA. Conform Daily News şi ESPN, Guerrero, care se pregătea să plece către Las Vegas, avea asupra sa un pistol neîncărcat. Pugilistul a petrecut cateva zile la New York pentru a promova următorul său meci. Guerrero (31 de victorii, un egal, o înfrangere), în varstă de 30 de ani, va boxa cu Mayweather (43 de victorii) în data de 4 mai, la Las Vegas.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.