Sport

Meciurile din Superligă se joacă de la orele 16.00

Dan Chiriac
28 mar 2013 605 vizualizări
Patidele din liga a cincea au fost programate duminică, începand cu orele 11.00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a decis ca partidele din cadrul Superligii Vrancei să se dispute sambătă, de la orele 16.00. Astfel, în play-off se vor disputa partidele: Victoria Gugeşti – Foresta Gugeşti, Energia Vulturu – FC Mărăşeşti, Naţional Goleşti – Doctor GSM Suraia şi AS Cîmpineanca – AS Jariştea. În play-out, în prima rundă se vor juca partidele: Voinţa Cîrligele – FCM Adjud, Dinamo Tărăranu- Flacăra Urecheşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti – Unirea Ţifeşti şi Podgoria Coteşti – Voinţa Odobeşti. Ultima etapă a Superligii se va juca pe 2 iunie, urmand ca barajul de promovare să aibă loc pe 19 iunie. Între timp se va desfăşura şi finala judeţeană a Cupei Romaniei. Barajul de promovare în liga a treia se va desfăşura pe 19 iunie. Decizia a fost luată de Federaţia Romană de Fotbal (FRF). Campioanele judeţene vor trebui transmise Direcţiei de Competiţii din cadrul FRF în perioada 10-12 iunie. FRF atrage atenţia că la baraj nu vor putea participa echipele care nu au certificat de identitate sportivă. FRF a stabilit de asemenea să elimine două dintre sancţiunile impuse în anii trecuţi. Astfel, echipele care nu se vor înscrie într-o competiţie nu vor mai avea interdicţie de promovare timp de trei ani. În Vrancea, beneficiară acestei măsuri este Naţional Goleşti, care în 2011 a promovat, dar nu a avut banii necesari participării în liga a treia. Potrivit noilor decizii, Naţional Goleşti are drept de promovare în liga a treia. Aceasta se va bate cu Selena Jariştea, Foresta Gugeşti şi Energia Vulturu pentru caştigarea Superligii. Duminică sunt programate partidele din liga a cincea. În prima etapă a play-off-ului se vor juca partidele: Victoria Gologanu – ASS Victoria Pufeşti şi Voinţa Răstoaca - Victoria Vînători. Al doilea meci se va disputa la Mîndreşti. Meciul Euromania Dumbrăveni – Gloria Răcoasa a fost amanat pentru o dată ulterioară. Programul play-out-ului cuprinde partidele: Tractorul Năneşti – Unirea Milcovul şi Şoimii Mirceşti – Trotuşul Rugineşti. Toate meciurile vor începe la orele 11.00. (Dan CHIRIAC)


Liga de minifotbal programează derby-ul campionatului

Voinţa Deep Serv şi Roberbian se întalnesc azi, de la orele 20.00

Astăzi este programat jocul restanţă din prima etapă a Ligii de minifotbal, Voinţa Deep Serv - Sporting Roberbian. Iubitorii minifotbalului sunt asteptaţi la baza sportivă Energosport, pentru a vedea la lucru, în jocul direct, principalele favorite ale campionatului local de minifotbal. Va fi un duel al jucătorilor de liga a treia, ambele echipe avand în componenţă jucători care au evoluat la CSM Focşani sau FC Panciu. Voinţa Deep Serv îi are în lot pe Lazăr, Gurguiatu, Curteanu, Claudiu Mihai, Bodoc, Vrabie sau Constantinescu, în timp ce Roberbian se bazează pe serviciile lui Duţu, Rodinel Stan, Burcăcel, Avramescu sau Ciprian Dumitriu. În jocul tur disputat în toamnă, Sporting a învins cu 6-1. Calculele hartiei s-au schimbat acum. Deep Serv pare echipa în formă, în timp ce Roberbian a pierdut etapa trecută cu Dedeman. Voinţa are avantajul moral după ce în urmă cu două săptămani a caştigat meciul direct, în finala Cupei Firmelor. Rămane de văzut ce se va întampla în această seară.

Campioana joacă la Buzău pentru calificarea la turneul final

Federaţia de minifotbal din Romania a desemnat fazele regionale de precalificare ale Campionatului Naţional de minifotbal, ediţia a-VII-a, de la Hunedoara, din perioada 4-7 iulie 2013. Astfel, viitoarea campioană a Ligii de minifotbal a fost repartizată la Buzău, în grupa a doua, alături de campioanele din Galaţi şi Otopeni. La turneul final vor participa 20 de echipe de minifotbal. Campioana naţionala en-titre, Magic Iasi, alături de campioanele judeţelor  Sălaj, Timişoara, Buzău, Hunedoara, Prahova şi municipiului Deva sunt calificate direct, datorită clasamentului naţional. Celelalte 13 echipe calificate se vor afla după disputarea fazelor regionale într-un sistem de 13 grupe a trei echipe fiecare. Vicecampioana va reprezenta judeţul Vrancea la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, ediţia a-IV-a, de la Piatra-Neamţ. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei a-IV-a :

vineri 29 martie
ora 18: Dark Knights - Amicii, play-out
ora 19: Sanorom Boloteşti - GS Mobile, play-off
ora  20:  Sporting Roberbian – Voinţa Deep Serv (restanţă), play-off

Duminică 31 martie :
ora  13  Ichi - Ripensia Odobeşti
ora  14  Sporting Roberbian - Green Team
ora  15  FC Pantzer - Ratcom
ora  16  Voinţa Deep Serv - Dedeman
ora  17  Dr.Gsm & Global Proiect - Flux & PromoStore
ora  18  Voinţa Pro Rent - 22 Grade
ora  19  Fabrica de imagine - Elvi Trans



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.