Sport

Voleibalistele în faţa unui nou examen imposibil

Dan Chiriac
27 mar 2013 457 vizualizări
echipa de volei va întalni liderul clasamentului, în a doua partidă din play-off

Echipa de volei CSM 2007 Focşani se pregăteşte pentru a doua partidă din play-off-ul Diviziei A 2. Fetele pregătite de Marian Rădulescu şi Romina Coman vor juca la finalul săptămanii, în prima tur al play-off-ului, cu liderul clasamentului, Penicilina Iaşi. În primul joc, disputat la Iaşi, Penicilina s-a impus cu 3-0. Cele două formaţii mai au programate două partide: sambătă 30 martie, la Focşani şi, dacă va fi cazul, pe 6 aprilie, la Iaşi. Întalnire se desfăşoară după sistemul două din trei. Prima formaţie care va caştiga două partide se va califica în turul următor şi se va bate pentru promovare în liga întai. Ieşencele sunt marile favorite şi în partida de la Focşani. Focşănencele s-au pregătit în ultimele săptămani şi au speranţe că vor oferi o replică foarte bună echipei ieşene. Multipla campioană naţională, echipa din Iaşi porneşte cu prima şansă în partida cu CSM 2007. Elevele antrenorilor Marian Rădulescu şi Romina Coman aşteaptă şi sprijinul publicului spectator în partida de sambătă de la Sala Polivalentă. Focşaniul se bazează pentru acest joc pe următoarele jucătoare: Georgiana Tisianu, Iulia Pintilie, Romina Coman, Alexandra Blaga, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Mihaela Florescu şi Valentina Dragu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.