Sport

Lucescu, încă doi ani la Şahtar

Ziarul de Vrancea
25 mar 2013 462 vizualizări
Antrenorul Mircea Lucescu şi-a prelungit, luni, pentru doi ani contractul pe care îl avea cu gruparea ucraineană Şahtar Doneţk:


 "Cand am discutat despre contract, nu s-a vorbit şi despre bani, pentru că ei nu sunt importanţi nici pentru mine şi nici pentru Mister. M-a interesat un singur lucru important: această echipă a ajuns la maximum său sau poate face încă un pas în faţă? Mister a răspuns simplu: îi iubesc pe fanii noştri, îi iubesc pe jucătorii noştri. Cred în asistenţii mei. Sunt convins că împreună cu acest club, adunandu-ne eforturile, vom fi în stare să cucerim noi culmi. Noul contract cu Mircea Lucescu a fost semnat pe doi ani", a declarat patronul formaţiei ucrainene, Rinat Ahmetov. Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Şahtar din 2004, perioadă în care a caştigat şase titluri, patru Cupe ale Ucrainei şi patru supecupe ale Ucrainei. Pe plan european, Şahtar sub comanda lui Mircea Lucescu, a caştigat Cupa UEFA, în sezonul 2008/2009.

Craiova, cu Balaci şi Ţicleanu

FC Universitatea Craiova se va înscrie în competiţii, în Liga a II-a, şi a ajuns la un acord cu Ilie Balaci, care va ocupa funcţia de manager general al clubului, şi cu Aurel Ţicleanu, care va fi antrenor principal, se arată într-un comunicat al grupării oltene.  "De asemenea, i s-a făcut o propunere pentru postul de director sportiv lui Ovidiu Stangă, urmand ca acesta să dea un răspuns pană la sfarşitul lunii aprilie. începand de astăzi, Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu urmează să facă demersurile necesare în vederea închegării lotului de jucători şi cooptării altor persoane necesare derulării activităţii specifice", se mai menţionează în comunicatul semnat de Adrian Mititelu. Într-o intervenţie telefonică la DigiSport, Mititelu a precizat că echipa se va înscrie în Liga a II-a.

Laude de la AIBA

Preşedintele AIBA, Wu Ching-Kuo, a trimis o scrisoare către FR Box în care a apreciat proiectele de repunere în circuitul internaţional a "Centurii de Aur" şi iniţiativa de a organiza în Romania Campionatul Mondial feminin de tineret şi junioare. "Sunt fericit să aflu de numeroasele proiecte la care lucraţi. Aveţi motivaţia corectă şi energia necesară pentru un nou suflu în federaţie şi să contribuiţi la dezvoltarea acestui sport în ţara dumneavoastră. Aştept cu nerăbdare o întalnire cu dumneavoastră, cu prima ocazie şi vă urez succes în activitate", a spus Wu Ching-Kuo. Preşedintele FR Box, Leonard Doroftei, împreună cu vicepreşedintele Vasile Catea şi secretarul general Viorel Sima, au avut o întalnire la COSR cu preşedintele Octavian Morariu şi secretarul general Ioan Dobrescu. Principala temă discutată a fost legată de organizarea în ţara noastră a Campionatul Mondial feminin de tineret şi junioare, COSR urmand să susţină, oficial, acest proiect al Federaţiei Romane de Box. Pană pe 29 martie, federaţia va depune la AIBA dosarul de organizare al turneului, care va avea loc, conform propunerii federaţiei, în noiembrie, la Ploieşti.

Zotta, şef la Braşov

Fostul arbitru Constantin Zotta s-a înţeles, ieri, cu patronul Ioan Neculaie şi este noul preşedinte executiv al clubului FC Braşov, după o discuţie care a durat peste două ore. Zotta a ocupat funcţia de preşedinte executiv la FC Rapid, dar a părăsit gruparea giuleşteană la mijlocul lunii februarie. Constantin Zotta a mai lucrat în carieră la FC Vaslui ca director general.

A murit Şerbănoiu

Fostul fotbalist al echipei FC Braşov, Gică Şerbănoiu, a murit după o grea suferinţă la varsta de 63 de ani, informează site-ul oficial al grupării ardelene. Gică Şerbănoiu a debutat în tricoul formaţiei braşovene la 5 aprilie 1970, într-un un meci cu Dinamo, la Bucureşti. A evoluat de 92 de ori pentru FC Braşov şi a marcat 11 goluri. La 2 octormbrie 1974 a fost cel care alături de Petre Cadar a adus victoria pentru Steagul Roşu Braşov în meciul din Cupa UEFA cu Beşiktaş Istanbul.

Vilanova revine la muncă

Antrenorul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, va reveni în Spania în această săptămană, după două luni petrecute sub tratament la New York, a anunţat, ieri,  site-ul oficial al grupării catalane. Tito Vilanova, în varstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011. Tito Vilanova nu a mai stat pe banca tehnică a Barcelonei de la înfrangerea din campionat cu Real Sociedad, suferită la 19 ianuarie, scor 2-3.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.