Sport

Sorana OK, Simona KO!

Ziarul de Vrancea
25 mar 2013 591 vizualizări
Halep nu a reuşit decat un game în faţa Sarei Errani, la Miami, după ce Sorana Carstea a umilit-o pe Angelique Kerber Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 57 WTA) nu a reuşit să dubleze surpriza realizată de Sorana Cîrstea, care a dispus de jucătoarea numărul 6 a lumii, Angelique Kerber cu 6-4, 6-0 în nici o oră de joc

În faţa unei alte jucătoare de Top 10, Sara Errani (7WTA), Simona a rezistat doar 48 de minute şi n-a reuşit decat un joc caştigător. Scorul de 6-1, 6-0 nu necesită comentarii. Referitor la victoria Soranei, primul impuls este de a crede că jucătoarea germană a avut oarecare probleme de sănătate. Nimic mai neadevărat: targovişteanca a făcut un meci mare, a întors primul set de la 3-1 pentru Angelique şi de atunci n-a mai iertat nimic.  "Astăzi am făcut un meci destul de solid de la început şi pană la sfarşit. Am încercat să pun în aplicare planul pe care l-a făcut antrenorul meu şi m-am gandit tot timpul că dacă muncesc voi reuşi. Ca să fiu sinceră, nu aveam mari aşteptări de la acest turneu, deoarece niciodată nu am jucat prea bine la Miami. Dar prin muncă am reuşit să înving o jucătoare importantă. Cand munceşti din greu şi vezi că rezultatele încep să apară torul este foarte frumos. Astfel de victorii te motivează pentru viitor. Te fac să munceşti în continuare. Iubesc acest sport şi îmi plac astfel de momente", a spus Sorana Carstea, care o va întalni în optimi pe Jelena Jankovic (Serbia), cea care a eliminat o jucătoare foarte puternică, Nadia Petrova (Rusia). Din celelalte rezultate, se remarcă parcursul excelent al Klarei Zakopalova (Slovacia), care a reuşit să treacă şi de rusoaica de mare viitor Maria Kirilenko, cu 7-6, 6-4. Alte rezultate: Ana Ivanovic (Serbia) - Svetlana Kuzneţova (Rusia) 6-3, 6-3; Roberta Vinci (Italia) - Carla Suarez (Spania) 5-7, 6-4, 6-4;Maria Sarapova (Rusia) - Elena Vesnina (Rusia) 6-4, 6-2; Alizé Cornet (Franţa) - Lauren Davis (SUA) 2-6, 6-3, 6-2.
Rezultate din turneul masculin: Janko Tipsarevic (Serbia) - Kevin Anderson (Africa de Sud) 4-6, 7-6, 6-0; Gilles Simon (Franţa) - Gregor Zemlja (Slovenia) 6-4, 6-4; Novak Djokovic (Serbia) - Somdev Devvarman (India) 6-2, 6-4; Jürgen Melzer (Austria) - Tobias Kamke (Germania) 6-7, 6-3, 6-4; Albert Ramos (Spania) - James Blake (SUA) 6-4, 2-6, 7-5; Richard Gasquet (Franţa) - Mihai Iujnîi (Rusia) 6-3, 6-4.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.