Sport

Echipa de futsal caută primul succes după două partide dezastroase

Dan Chiriac
22 mar 2013 530 vizualizări
Progresul Focşani - Dava Deva, maine, orele 18.00, în Sala Polivalentă, în liga întai de futsal u intrarea la meci este liberă

Echipa de futsal Progresul Focşani va juca maine seară o nouă partidă în liga întai. Focşănenii nu au decat o singură variantă pentru a spăla toate nereuşitele din ultimele săptămani, dar şi pentru a se revanşa după rezultul din tur, de la Deva. În tur, elevii antrenaţi de Elvis Ilaş şi Petrache Gurguiatu au cedat cu 3-2, după ce au condus cu 2-0. Hunedorenii au caştigat atunci primul meci din campionat, producand o mare surpriză. Acum, focşănenii vor trebui să se revanşeze şi pentru prestaţiile mai slabe din jocurile cu ACS Odorheiul Secuiesc şi Clujana Cluj. O victorie în partida de duminică i-ar menţine pe cei de la Progresul în lupta pentru poziţia a patra. Diferenţa între Galaţi şi Focşani este acum de patru puncte în clasament. În schimb, Odorheiul are un singur punct avans faţă de Progresul. Partida de maine seară va începe la orele 18.00. Intrarea la meci este liberă, astfel încat în tribunele Polivalentei sunt aşteptaţi cat mai mulţi fani. Antrenorul Elvis Ilaş şi directorul sportiv Petrache Gurguiatu au la dispoziţie următorii jucători: Borş, Sava, Popa, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu, Dumitriu, Ungureanu, S. Sava şi Stanciu. În acest moment, Progresul Focşani se află pe poziţia a şasea. Meciul de maine a fost devansat cu o săptămană pentru a permite oaspeţilor să sărbătorească Paştele catolic. Majoritatea jucătorilor din Deva au această religie şi au solicitat Federaţiei Romane de Fotbal devansarea partidei.  Programate iniţial pentru azi, finalele campionatului judeţean de futsal tineret, dar şi finala fazei judeţeană a Cupei Coca-Cola au fost amanate pentru 31 martie. Finala campionatului judeţean va opune formaţiile Speranţa Focşani şi Voinţa Odobeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.