Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Tinereii, învinşi de englezi

Ziarul de Vrancea
22 mar 2013 461 vizualizări
Echipa naţională de tineret a Romaniei a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 0-3 (0-1), de reprezentativa similară a Angliei, într-un meci amical disputat la Wycombe

Golurile englezilor au fost marcate de Zaha ('34), Robinson ('61) şi Delfouneso ('88). Selecţionerul naţionalei de tineret a Romaniei, Emil Săndoi, a început meciul în următoarea formulă de echipă: Brănescu - Nica, Creţu, Avrămia, Toşca - Leca, Serediuc, Benzar - Stanciu, Gavra, Iancu. în repriza secundă au mai jucat Manole, Cîrstocea, Iordache, Herghelegiu, Morar şi Peteleu.  Formaţia de tineret a Romaniei va mai susţine un meci amical luni, 25 martie, de la ora 21.00, la Blois, cu echipa Franţei.

A ieşit şi Irina Begu

Jucătoarea Irina Begu, locul 53 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-6, 4-6, de sportiva americană Varvara Lepchenko (SUA), cap de serie numărul 25 şi locul 29 WTA, în turul doi al turneului de la Miami, cu premii în valoare totală de 4,2 milioane de dolari. La dublu, perechea Monica Niculescu / Vania King (Romania / SUA) a fost, de asemenea, învinsă, scor 2-6, 6-2, 9-11 de cuplul Anna-Lena Grönefeld/Petra Martic (Geramania /Croaţia)

Rapid a caştigat la apel

Clubul Rapid Bucureşti a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, că partida cu echipa Pandurii Targu Jiu, din etapa a XXIV-a a Ligii I, se va disputa cu spectatori, după ce Comisia de Recurs a LPF a aprobat apelul făcut de gruparea giuleşteană. Clubul Rapid Bucureşti fusese sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea unui meci fără spectatori şi o penalitate sportivă de 30.000 de lei, după ce un suporter a incendiat, luni, în timpul partidei cu CFR Cluj (scor 0-0), în sectorul rezervat galeriei oaspete, un drapel al Ungariei. În urma deciziei Comisiei de Recurs, partida Rapid Bucureşti - Pandurii Targu Jiu, din etapa a XXIV-a a Ligii I, care va avea loc la 30 martie, de la ora 21.30, se va disputa cu spectatori.

Nu există, dar are restanţe

Camera de Soluţionare a Litigiilor a FIFA a admis memoriul jucătorului gabonez Henry Arnaud Antchouet şi a decis să oblige FC Universitatea Craiova la plata sumelor restante către fotbalist. Clubul oltean va trebui să-i achite atacantului originar din Gabon suma de 65.000 euro, plus o dobandă anuală de 5 la sută, în 30 de zile de la data notificării.  În cazul că această decizie nu va fi respectată, cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FIFA. Atacantul gabonez, în varstă de 31 de ani, a semnat, în vara anului 2010, un contract valabil un sezon cu drept de prelungire pentru încă unul cu gruparea Universitatea Craiova, pe care a părăsit-o după numai o lună de la perfectarea înţelegerii.

Amical de lux la Geneva

Vicecampioana europeană Italia a teminat la egalitate, scor 2-2 (0-2), partida amicală disptată, joi seară, la Geneva, cu reprezentativa Braziliei. Brazilienii s-au distanţat la două goluri în prima repriză, prin reuşitele lui Fred ('33) şi Oscar ('42). Italienii au revenit în actul secund, reducand din handicap prin de Rossi ('57) şi egaland, două minute mai tarziu, printr-un formidabil şut de la 25 de metri al lui Mario Balotelli

De la BBC, la FA

Fostul director general al BBC, Greg Dyke, va fi viitorul preşedinte al Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) începand cu luna iulie, a anunţat, ieri, forul de la Londra. "Comitetul Director al FA a aprobat în unanimitate numirea lui Greg Dyke în funcţia de preşedinte", se arată în comunicatul Federaţiei Engleze. Actualul preşedinte al FA, David Barnstein, va părăsi postul în luna iulie, deoarece va împlini 70 de ani, iar regulamentul nu-i mai permite să rămană în funcţie după această varstă. Greg Dyke, în varstă de 65 de ani, a mai fost directorul clubului Manchester United, iar în prezent ocupă funcţia de preşedinte al grupării londoneze Brentford, din liga a treia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.