Sport

CSM Focşani a caştigat un nou meci la Cupa Hagi

Dan Chiriac
18 mar 2013 683 vizualizări
Faza judeţeană a Cupei Hagi la fotbal a programat ieri două partide. Primul meci a opus pe CSM Focşani şi Young Stars Panciu.

CSM a dominat jocul şi s-a impus cu 2-0. În tur, cele două formaţii au încheiat nedecis, 2-2. Al doilea joc a opus pe Juventus Focşani şi Prosport Focşani. Echipa pregătită de Rodinel Stan şi Laurenţiu Muscalu a caştigat cu 3-1 şi a rămas în lupta pentru primul loc. Partidele au avut loc pe stadionul “Milcovul”. În clasament, CSM Focşani se află pe primul loc, cu 21 puncte, urmată de Prosport cu 16p. Meciul dintre cele două echipe ar putea decide echipa calificată la faza zonală. Acesta va avea loc vineri, cel mai probabil de la ora 16.00. Sambătă dimineaţă a avut loc faza judeţeană a Cupei Ministerului Educaţiei, rezervată echipelor de liceu. În primul meci, Liceul Economic Focşani a condus formaţia de la Grupul Şcolar “Grigore Ghica” Dumitreşti cu 2-1 pană cu cinci minute înainte de final. Echipa din Dumitreşti a egalat şi s-a impus la penaltyuri. În finală, formaţia Colegiului “Edmond Nicolau “Focşani, condusă de profesorul Florin Danciu, nu a lăsat nicio şansă celor de la Dumitreşti, învingand cu 3-0. Această formaţie va lua parte la faza de zonă de la Iaşi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.