Sport

Baschetbaliştii au avut emoţii cu Dinamo şi au pierdut la 37 de puncte

Condurache Rodica
15 mar 2013 1054 vizualizări
LPS CSM 2007 Focşani - Dinamo Bucureşti 69 - 106, la Tg. Mureş, în cadrul turneului semifinal al campionatului naţional U 23

Echipa de baschet de la CSM 2007 LPS Focşani a debutat ieri la turneul semifinal al diviziei a doua. Întrecerea, rezervată jucătorilor sub 23 de ani, a adunat la Tg. Mureş patru echipe puternice, care se luptă pentru cele două poziţii care asigură calificarea în faza următoare, turneul final. LPS Focşani a debutat aseară în competiţie, întalnind pe Dinamo Bucureşti. Dinamo este favorită la titlul naţional şi a trimis pe teren jucătorii care evoluează în liga întai. Diferenţa de scor a fost făcută de experienţa bucureştenilor, care au dominat jocul în cea mai mare parte. “Dinamo este o echipă mai puternică, mai experimentată, dar consider că diferenţa putea fi mai mică. Am discutat cu jucătorii înainte de joc şi le-am spus că nu au de ce să le fie frică de adversar. Din păcate, am început timorat jocul, teama s-a văzut şi am ratat din situaţii clare. Am văzut la lucru şi cele două adversare de sambătă şi duminică. Sunt echipe puternice, dar în niciun caz de valoarea lui Dinamo. Vor fi partide dificile, dar noi vom încerca să jucăm cat mai bine şi, de ce nu, să caştigăm jocurile”, ne-a spus antrenorul Mihai Petruţ. Acesta a folosit următoarea echipă în partida cu Dinamo: Chircă, Andrei Neguroiu, Pârvu, Vechiu, Ţibîrnă, Ioniţă, Anghel, Popovici. Nu au jucat Alin Olaru, accidentat şi Vîrnă, lăsat acasă pentru partida juniorilor sub 16 ani. Azi, baschetbaliştii focşăneni vor juca cu Timba Timişoara. Partida va începe la orele 17.00. Desfăşurarea jocului poate fi urmărită pe site-ul frb.ro. Ultimul meci din grupă pentru focşăneni va avea loc duminică, de la orele 12.00, în compania gazdelor de la BC Mureş. Azi, echipa de baschet sub 16 ani de la LPS-CSM 2007 Focşani va întalni, de la orele 11.30, la Sala Polivalentă, pe Laguna Bucureşti. Antrenorul Mircea Petrişor  are la dispoziţie următorul lot: Radu Vîrna, component al lotului naţional sub 16 ani a Romaniei, Ciprian Cioarec, Flavian Avram, Florin Caragaţă, Florin David, Mihai Pleşa, Mihai Lungu, Octavian Toma, Sebastian Tatu şi George Dinu. Partida este foarte importantă pentru ambele echipe, aflate în luptă directă pentru calificarea la turneul semifinal. Cu ajutorul publicului, focşănenii speră să obţină o victorie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.