Sport

Trei goluri primite în ultimul minut

Dan Chiriac
11 mar 2013 1052 vizualizări
Progresul Focşani - ACS Odorheiul Secuiesc 3-4 (1-0), în liga întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a jucat aseară unul dintre cele mai importante meciuri ale returului. Focşănenii au dat piept cu ACS Odorheiul Secuiesc, formaţie cu care se află în luptă directă pentru poziţia a patra. Importanţa partidei era foarte mare, astfel încat cele două echipe au oferit un duel foarte echilibrat. Progresul s-a bazat la acest meci din nou pe serviciile portarului Borş. Acesta a revenit după o lungă accidentare şi a avut mai multe parade reuşite pe parcursul meciului. În schimb, antrenorul Elvis Ilaş şi directorul tehnic Petrache Gurguiatu nu l-au putut folosi pe Ungureanu. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei a stat pe banca de rezervă, dar nu a putut intra pe teren din cauza unei accidentări. Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două formaţii oferind ca de obicei partide decise pe muchie de cuţit. Oaspeţii au ratat cateva oportunităţi, lovindu-se de o defensivă bine pusă la punct, dar şi de portarul Borş. În replică, Stanciu şi Chivu au avut ocazia să deschidă scorul, dar au ratat din situaţii favorabile. Meciul se îndrepta spre un rezultat alb la pauză, dar în ultimul minut al primei reprize, după un contraatac purtat de Stanciu şi Dumitriu, Ilaş a marcat din careul advers. Focşănenii au intrat cu 1-0 la pauză. Oaspeţii au egalat imediat după reluare, dar focşănenii au trecut în avantaj la 5 minute înainte de final după reuşita aceluiaşi Ilaş. Oaspeţii au scos portarul, iar Chivu a punctat pentru 3 -1. Ce părea a fi o victorie a focşănenilor s-a transformat într-un coşmar în ultimele 60 de secunde cand harghitenii au punctat, incredibil, de trei ori. Antrenorul Elvis Ilaş şi directorul sportiv Petrache Gurguiatu au folosit următoarea formaţie: Borş, Sava, Popa, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu, Dumitriu, S. Sava şi Stanciu. Următoarea etapă, focşănenii vor juca în deplasare, la Cluj. Partida este programată pentru lunea viitoare. Pe 24 martie, echipa focşăneană va evolua pe teren propriu cu Dava Deva. Jocul a fost devansat la cererea oaspeţilor, care vor sărbători pe 31 martie Paştele catolic. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.