Sport

Poliţia- Soveja, finala Cupei Fair-Play

Dan Chiriac
11 mar 2013 1161 vizualizări
finala mică va opune Hunters şi GS Mobile

Duminică s-au desfăşurat cele două semifinale ale Cupei Fair-Play la  minifotbal. Poliţia şi GS Mobile au oferit un meci foarte spectaculos, cu şapte goluri, în care ambele echipe au avut perioade mai bune de joc. Poliţia a deschis scorul printr-un autogol al lui Duca, dar GS Mobile a revenit şi a dominat prima repriză. Roman şi Necula au întors rezultatul, ultimul marcand cu trei secunde înainte de pauză. Tot Necula a dus scorul la 3-1, imediat după reluare, iar meciul părea încheiat. Poliţia a revenit însă după golul lui Robert Gogonel şi autogolul lui... Duca, cel care şi-a învins de două ori propriul portar în acest joc. Ciubotaru a adus Poliţia în avantaj, cu un şut de la mijlocul terenului. Finalul a fost palpitant. Cristi Vasile şi Janet Avram au fost eliminaţi de pe teren, iar GS Mobile a jucat cu un om în plus în ultimele şase minute. Cu toate acestea, scorul a rămas 4-3 pentru echipa Poliţiei. Ambele echipe au oferit un joc foarte bun şi merită aprecieri pentru întreaga evoluţie din cadrul acestui turneu. Hunters pornea ca favorită în meciul cu Soveja, dar calculele hartiei nu s-au potrivit cu situaţia din teren. Doi jucători cu multă experienţă, Adrian Toma şi Ionică Serea, aflaţi în randurile echipei din Soveja, au făcut un meci excelent şi au decis soarta jocului. Toma şi Serea au punctat de cate două ori, iar Hunters a replicat fără prea mult succes. Victoria sovejenilor nu poate fi pusă la îndoială, în condiţiile în care aceştia au trimis de trei ori balonul în bară şi au ratat alte situaţii clare de gol. Cei de la Hunters, după ce au terminat pe primul loc în sezonul regulat, au prins duminică o zi în care nu le-a ieşit aproape nimic. Finala turneului se va disputa sambătă şi va opune echipele Poliţia şi Soveja. În finala mică vor juca Hunters şi GS Mobile. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Cupa Fair-Play
Duminică:
Poliţia – GS Mobile 4-3
Hunters – Soveja 3-5


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.