Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Bitter Bucureşti

Ziarul de Vrancea
8 mar 2013 1025 vizualizări
Presa engleză a notat, după înfrangerea suferită de Chelsea Londra în meciul cu Steaua, scor 0-1, că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a "scufundat" deţinătoarea Ligii Campionilor şi că Bucureştiul a fost "amar" pentru londonezi.

"Bucureşti amar: Chelsea învinsă în Romania, în prima manşă a optimilor Ligii Europa", a scris Mirror, adăugand că echipa engleză va trebui "să facă mai mult pe Stamford Bridge". "Chelsea, de o calitate slabă, învinsă în Romania", a notat şi BBC, în timp ce Sportinglife a menţionat: "Steaua o scufundă pe Chelsea". The Sun a precizat că penaltiul executat de Raul Rusescu "a scufundat-o" pe Chelsea, iar Steaua "solidă" a obţinut un avantaj folositor în optimile de finală ale Ligii Europa. "Echipa lui Rafa Benitez nu prea a pus în dificultate gazdele - Yossi Benayoun şi Fernando Torres au ratat poate singurele două ocazii clare", adaugă jurnalul englez.  Evening Standard subliniază că Ryan Bertrand a provocat penaltiul cu "o intervenţie dezastruoasă".

Cadú a rămas cu şase etape

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, în şedinţa de joi, reducerea suspendării fotbalistului echipei CFR Cluj, Ricardo Cadú, de la nouă la şase meciuri şi a penalităţii în cazul acestui jucător de la 18.000 la 12.000 de lei.  Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal hotărase, la 28 februarie, ca Ricardo Cadú, care l-a accidentat grav pe jucătorul formaţiei FC Vaslui, Jivko Milanov, la meciul din etapa a XX-a a Ligii I, să fie suspendat nouă etape şi penalizat cu 18.000 de lei.  Fotbalistul bulgar a pierdut mai mulţi dinţi fiind transportat de transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit cu piciorul în cap de Cadu, în prima repriză a meciului FC Vaslui - CFR Cluj, contand pentru etapa a XX-a a Ligii I. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei.

Stoica a caştigat fără adversar

Preşedintele Federaţiei Romane de Gimnastică, Adrian Stoica, a fost reales, vineri, în cadrul Adunării Generale, pentru un nou mandat la conducerea forului pe care îl prezidează din 2005. "A fost o Adunare Generală liniştită, cu alegeri normale. Toate lumea şi-a cantărit votul şi sper că toţi cei care am candidat am fost aleşi cu drag. Am profitat şi că este 8 Martie şi le-am felicitat pe doamne la un pahar cu şampanie", a declarat la finalul adunării, pentru MEDIAFAX, Adrian Stoica. În funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Simona Amanar Tabără şi Dan Grecu. Au  fost aleşi şi cei şapte membri ai Comitetului Executiv. Acestora li se vor adăuga secretarul general, antrenorii federali (lotul masculin, lotul feminin, lotul de gimnastică aerobică) şi reprezentantul sportivilor.

Nicio problemă cu Rooney

Tehnicianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, ieri, că fotbalistul Wayne Rooney va rămane la club, în ciuda zvonurilor apărute după netitularizarea atacantului în meciul cu Real Madrid, din Liga Campionilor., "El va fi aici anul viitor, aveţi cuvantul meu. Nu există nicio problemă cu jucătorul. El va evolua duminică, în Cupa Angliei, cu Chelsea", a spus Ferguson. Alex Ferguson l-a titularizat pe Danny Welbeck, spre surpriza generală, la partida cu Real Madrid, scor 1-2, disputată marţi. "Să se sugereze că noi nu mai vorbim la antrenamente nu are niciun sens. El a înţeles perfect că nu l-am pus titular din motive pur tactice şi cred că am avut dreptate", a precizat tehnicianul scoţian. Rooney, în varstă de 27 de ani, joacă la Manchester United din 2004.

Eurovision bate Copa del Rey

Finala Cupei Spaniei dintre Real Madrid şi Atletico Madrid va avea loc, vineri, 17 mai, pe arena Santiago Bernabeu, a anunţat Federaţia Spaniole de Fotbal. Finala fusese programată iniţial la 18 mai, dar canalul public TVE, care deţine drepturile, a cerut decalarea datei deoarece finala Eurosvision, concurs extrem de urmărit în Spania, are loc la 18 mai.

Tevez a ajuns la puşcărie

Fotbalistul echipei Manchester City, Carlos Tevez, a fost arestat, joi, deoarece a condus deşi avea permisul suspendat, a anunţat poliţia britanică. Tevez a fost arestat la Macclesfield, iar la scurt timp după reţinere a fost eliberat pe cauţiune. În ianuarie, lui Carlos Tevez i s-a suspendat permisul de conducere pentru şase luni, pentru viteză excesivă.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.