Sport

Atleţii adjudeni, medalii de la naţionalele de aruncări lungi

Dan Chiriac
7 mar 2013 1204 vizualizări
adjudeanul Alexandru Crăescu, legitimat în prezent la Ştiinţa Bacău, este campion naţional la suliţă

Atleţii adjudeni au avut o prestaţie deosebită la campionatele naţionale de aruncări lungi, rezervate juniorilor I, tineret şi seniori. Întrecerile au avut loc pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din capitală. Vrancenii au obţinut medalii, confirmand forma bună în care se află. Atletul adjudean George Zaharia a devenit vicecampion naţional la suliţă cu o aruncare de 59, 90, la juniori I. Cu o zi înainte, adjudeanul a venit pe poziţia a treia la naţionalele de tineret cu o aruncare de 60, 94 metri. Sportivul este pregătit de Ioan Ciortan. “A fost o prestaţie foarte bună. În prima zi, acesta a venit pe locul trei, chiar dacă sportivul este mai mic cu doi- trei ani decat adversarii săi. Este un rezultat deosebit pentru atletismul din Adjud”, ne-a spus antrenorul Ioan Ciortan. Titlul naţional la suliţă, la seniori, i-a revenit adjudeanului Alexandru Crăescu cu o aruncare de 72, 48 metri. Acesta este legitimat în prezent la Ştiinţa Bacău, dar a fost format la CSS Adjud tot de Ioan şi Camelia Ciortan. “Este un an excelent pentru atletismul din Adjud. Nu e puţin lucru ca un oraş mic să dea în cateva luni un campion naţional de seniori la suliţă şi un vicecampion la juniori. Nu trebuie uitat de Ion Zaizan, campion naţional în luna februarie la 800 şi 1.500 de metri”, ne-a mai spus Ciortan. La întreceri din capitală au luat parte şi atleţii de la CS Atletic Adjud. Andreea Rotaru s-a clasat pe locul şase la aruncarea suliţei cu 45.71 metri. La juniori, în proba de suliţă, Alexandra Sava, s-a clasat pe locul cinci, cu o aruncare de 34.96. Sportivii de la CS Atletic Adjud sunt pregătiţi de profesorul Gheorghe Catirnescu. Ieri, în concurs a intrat şi Petruţa Rotaru, de la CSS Adjud. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
simplu, acum 4061 zile, 3 ore, 59 minute, 30 secunde
sportul adjudean traieste doar prin rezultatele acestor 2 antrenori, bv lor, bv si sportivilor. hihi vb si-n rime. dece nu se investeste si in stadionul din municipiul Adjud, sau daca handbalul nu da citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.