Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
5 mar 2013 533 vizualizări
Mario Dobrescu, triplu caştigător la Bacău

Atletul adjudean Mario Dobrescu a avut o evoluţie de excepţie la concursul de la Bacău, desfăşurat la finalul săptămanii trecute. Sportivul de la Clubul Sportiv Atletic Adjud a obţinut o triplă victorie în concursul desfăşurat în sala din oraşul moldovean. Astfel, Dobrescu s-a clasat primul la 50m cu 7,85s,  la 200m cu 32,64secunde şi la lungime cu 3,88m. Şi alţi atleţi adjudeni au participat la această întrecere. Andrei Elena a obţinut locul 4 la 600m cu 2.06.53secunde, iar Bogdan Guţu locul 9 la 200m cu 30,92s. Sportivii sunt pregătiţi de profesorul Gheorghe Catrinescu. (Dan CHIRIAC)

Asociaţia Judeţeană de Fotbal se mută la Casa de Cultură

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea s-a mutat începand cu 1 martie la Casa de Cultură. Conducerea Asociaţiei a închiriat un spaţiu la etajul întai al Casei de Cultură. Începand cu 1 martie, AJF Vrancea îşi va desfăşura activitatea în noul sediu. Noua locaţie va avea o suprafaţă mai mare şi va dispune şi de o sală de şedinţe. Pană acum, forul fotbalistic activa la Stadionul “Milcovul” din Sud.  (D. C.)

Concurs de tenis de masă, organizat de ziua Poliţiei Române

De Ziua Poliţiei Române, ce se aniversează anual pe 25 martie,  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea va organiza un concurs de tenis de masă. Evenimentul se va desfăşura în incinta Sălii Polivalente, iar organizatorul va pune la dispoziţia participanţilor infrastructura, echipamentele sportive şi accesoriile necesare pentru acest tip de activitate. Relaţii cu privire la această manifestare se pot obţine de la Biroul de Presă al Poliţiei, din Focşani, strada Cezar Bolliac nr. 12-14. (D. C.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.