Sport

CSM Focşani penalizată cu două puncte

Dan Chiriac
28 feb 2013 711 vizualizări
Sancţiunea ar putea să nu afecteze echipa de seniori, care este la un pas să se retragă din campionat

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Romane de Fotbal a analizat din nou, ieri, litigiul dintre clubul CSM Focşani 2007 şi fostul său antrenor Adrian Toma. La începutul acestei luni, CSM Focşani a primit şansa de a nu fi penalizată cu două puncte dacă va plăti suma de 2.740 de lei fostului antrenor Adrian Toma pană pe 26 februarie. Cum acest fapt nu s-a întamplat, CSM 2007 Focşani a fost penalizată cu două puncte, iar clubul focşănean are interdicţia de a legitima sau transfera jucători. Comisia a acordat un nou termen de judecată data de 20 martie, dată la care clubul este obligat să prezinte dovada plăţii pentru a evita în continuare depunctarea. Cele două părţi au dreptul să solicite motivarea hotărarii în termen de trei zile, în caz contrar, aceasta va deveni revocabilă. Ambele părţi au voie să facă recurs la această decizie. Focşănenii trebuie să plătească şi amenda de 7.000 de lei impusă de Comisia de Disciplină. După cum se ştie, Toma a avut contract cu CSM Focşani 2007 pană în data de 31 iulie 2012, dar nu şi-a primit salariul pe ultima lună de contract. Numai că, de la 1 iulie 2012, fotbalul de la CSM 2007 s-a desfiinţat, echipa revenind la clubul CSM Focşani. Cele două cluburi aveau o cesiune făcută în anul 2008. Toma a solicitat achitarea sumei de 2.400 de lei, plus 340 de lei contravaloarea memoriului depus prin avocat. Dan Dumitru, preşedintele Consiliului de Administraţie de la CSM Focşani, a susţinut în mai multe randuri că nu va achita aceşti bani pentru că este obligaţia celor de la CSM 2007. De altfel, se pare că echipa de fotbal seniori de la CSM Focşani nu va juca în returul ligii a treia. La fel se va întampla şi cu Young Stars Panciu, care a fost exclusă din campionat. Şi păncenii au avut un litigiu financiar cu fostul lor jucător Cristi Gurguiatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
CAREGI, acum 4045 zile, 1 ora, 53 minute, 27 secunde
Domnule Dumitru,nu e pacat sa lasati aceasta echipa de izbeliste? Ce vor face acesti copii? Nu va e mila de ei? Vor juca in judet sau vor umple discotecile si barurile din Focsani. Nu va mustra citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.