Sport

Liceenii se vor întrece pentru Cupa Coca-Cola, la Focşani

Dan Chiriac
28 feb 2013 1225 vizualizări
Cea mai mare întrecere fotbalistică la nivel de licee va fi organizată în premieră şi în Vrancea

Cupa “Coca-Cola” la minifotbal, întrecere rezervată echipelor de liceu, se va juca în premieră şi în judeţul Vrancea. În anii trecuţi, reprezentanţii fotbalului liceal din municipiile Focşani şi Adjud au făcut demersurile necesare pe langă organizatori pentru ca aceste întreceri să aibă loc şi în judeţul nostru. Aducerea fazei judeţene la Focşani este rezultatul unor lungi discuţii purtate cu sponsorii de la Bucureşti. “Pană la urmă judeţul Vrancea îşi va desemna campioana pe teren propriu. În anii trecuţi eram trimişi să jucăm în alte oraşe mai mari, Buzău sau Bacău. Acum s-a făcut un lucru normal. Personal, împreună cu preşedintele Comisiei de fotbal din cadrul Inspectoratului Şcolar, Stănel Saragea, am mers în capitală şi am reuşit să-i convingem pe cei de la Coca-Cola şi Gazeta Sporturilor să organizăm faza judeţeană pe teren propriu. Nu trebuie făcută diferenţă între copiii dintr-un judeţ sau altul ”, ne-a spus profesorul Viorel Paizan, coordonatorul disciplinei fotbal din cadrul ISJ Vrancea. Partidele acestei competiţii se vor desfăşura la Sala Sporturilor. Întrecerile vor fi organizate cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, a Comisiei de Fotbal din cadrul Inspectoratului Şcolar Vrancea. Cupa Coca Cola 2013 este organizată de Ministerul Educaţiei, Gazeta Sporturilor şi Compania Coca Cola Romania, în colaborare cu Federaţia Romana de Fotbal.
Meci preliminar, finala în deschiderea echipei de futsal
Organizatorii au stabilit programul etapei judeţene, care va începe cu un meci preliminar. Astfel, Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” Focşani şi Liceul “Emil Botta” Adjud se vor întalni într-o partidă ce va desemna calificata în faza următoare. Cele două formaţii vor stabili de comun acord data şi locul de desfăşurare a partidei. Partidele din primul tur se vor juca pe 24 martie, cu începere de la orele 8.00.
Programul meciurilor:
Meci A - Orele 8.00 Colegiul Tehnic “Valeriu Cotea” Focşani – Liceul “Simion Mehedinţi” Vidra
Meci B – Orele 8.50: Liceul Pedagogic “Spiru Haret” Focşani – Liceul “Grigore Gheba” Dumitreşti
Meci C – Orele 9.40: Colegiul Naţional “Unirea Focşani” – Colegiul “Gheorghe Asachi” Focşani
Meci D – Orele 10.30: Colegiul Naţional “Cuza” Focşani – caştigătoarea din meciul preliminar
Meci E – Orele 11.15: Semifinala 1: Caştigătoare dintre meciurile A şi C
Meci F – Orele 12.00:  Semifinală 2: Caştigătoarele dintre meciurile B şi D
Finala care va desemna campioana care va reprezenta Vrancea la etapa pe regiune de la Iaşi se va juca sambătă, pe 30, sau duminică pe 31 martie, în deschiderea partidei de liga I de futsal dintre Progresul Focşani şi Dava Deva. Cupa Coca-Cola se află la ediţia a cincea şi a adunat în precedentele sute de echipe de fotbal din întreaga ţară. Şi la startul acestei ediţii sunt aşteptate aproape 500 de echipe din Romania.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.