Sport

Prima schimbare la Federaţia de Tenis

Ziarul de Vrancea
28 feb 2013 664 vizualizări
Meciul de Cupa Davis cu Olanda se va juca la Braşov, nu la Cluj

Noul preşedinte al Federaţiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că întalnirea de Cupa Davis dintre Romania şi Olanda, din turul doi al Grupei I, Zona Euro-africană, va avea loc la Braşov, deşi vechea conducere a FRT stabilise oraşul Cluj a drept gazdă. Cosac a spus că Braşovul este o alegere foarte bună, deşi întalnirea cu Olanda nu se va putea juca pe zgură, suprafaţă pe care au cerut-o jucătorii echipei Romaniei. Meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi", arenă ce urmează să fie inaugurată după modernizare.  "Este un lucru foarte bun că acest meci se va juca la Braşov, din mai multe puncte de vedere. În primul rand am găsit un sponsor care ne asigură cazarea pentru întreaga delegaţie participantă la acest meci, iar asta face să scutim o cheltuială considerabilă, de aproximativ 20.000 de euro. În plus, meciul se va juca într-o sală nouă, care va fi inaugurată cu puţin timp înaintea acestei mari competiţii. Singurul lucru pe care nu îl putem face este să le asigurăm jucătorilor un covor de zgură, aşa cum şi-au dorit. Am încercat acest lucru, dar din păcate nu este posibil, astfel că vom asigura cea mai bună alternativă, şi anume un teren hard foarte lent. Va fi o suprafaţă cu trei straturi de vopsea care va mai încetini puţin jocul", a spus Cosac.
Conducătorul federaţiei este de părere că Romania porneşte cu şansa a doua în această întalnire, dar consideră că jucătorii romani "sunt capabili de o surpriză". " Jucăm acasă şi vom avea publicul de partea noastră, iar la Braşov jucătorii sunt foarte iubiţi, mai ales că trei dintre ei, Victor Hănescu, Horia Tecău şi Adrian Ungur, sunt legitimaţi la Dinamo Braşov şi este un aspect care contează", a explicat el, precizand că este convins că Victor Hănescu va răspunde convocării pentru acest meci. "Încă nu s-a ales antrenorul, dar nu se pune problema ca un jucător ca Victor Hănescu să nu răspundă unei convocări. Va fi chemat mai mult ca sigur şi va juca pentru Romania, aşa cum îşi doreşte foarte tare", a afirmat oficialul FR Tenis.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Oferta PFA-2, acum 4067 zile, 19 ore, 3 minute, 34 secunde
Draga jon, activitatea unui PFA se stie,se promoveaza mai greu.Eu de fapt am vrut sa-ti transmit ca sunt disponibil si determinat.Citeste te rog si "De ce ne place tenisul " !... Multumesc!
jon, acum 4067 zile, 20 ore, 17 minute, 47 secunde
Dan lupu,alta metoda de promovare mai penibila nu ai gasit?
Oferta PFA, acum 4067 zile, 22 ore, 1 minut, 12 secunde
Persoana fizica autorizata din anul 2002,organizeaza cursuri de initiere Tenis de camp pentru beneficiari cu varsta minima de 6 ani.Preturi,incepand cu 12 lei/sedinta (o ora). Reducere de 50 %,pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.