Sport

Belodedici, Prodan şi Vlădoiu, vedetele unui meci la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
27 feb 2013 597 vizualizări
Fostele glorii ale naţionalei Romaniei vor întalni Stelele Vrancei, sambătă de la orele 19.30 u întalnirea are loc în deschiderea turneului Junior Focşani

Turneul Junior Focşani, ajuns la ediţia a doua, va aduna la startul acestei ediţii mai multe echipe din ţară. Deschiderea competiţiei va fi făcută de un meci vedetă, în care vor juca o parte din foştii mari jucători ai echipei naţionale. Miodrag Belodedici, Daniel Prodan sau Jean Vlădoiu sunt numele cele mai importante care vor compune echipa stelelor Romaniei. În poartă ar putea fi marele Rică Răducanu, dar acesta nu a confirmat deocamdată prezenţa la Focşani. În randul echipei Romaniei va mai fi şi fostul jucător de la Oţelul Galaţi, Ion Gigi. De partea opusă se vor afla o parte din foşti fotbalişti de la Unirea Focşani. Partida va avea loc cu începere de la orele 19.30, la Sala Polivalentă. Belodedici a mai fost la Focşani de mai multe ori. Cel mai titrat fotbalist din Romania, care a caştigat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite, a venit în oraşul de pe Milcov de trei ori în ultimii doi ani, la mai multe turnee juvenile sau la Gala Sportului 2010, cand a jucat într-un meci al vedetelor. Vlădoiu a decernat în vara anului trecut premiile oferite caştigătoarelor campionatelor judeţene şi a asistat la finala judeţeană a Cupei Romaniei. Prezenţa lui Prodan sau a lui Rică Răducanu ar fi o premieră pentru fanii focşăneni. Turneul Junior Focşani se va desfăşura duminică dimineaţa, la Sala Polivalentă. Cu începere de la orele 8.30, grupele de copii de la mai multe cluburi se vor bate pentru trofeu. Competiţia este organizată pentru copiii născuţi în anul 2004-2005. Vor lua parte la întreceri echipele Junior Galaţi, Şoimii Buzău, Prosport Focşani, Junior Focşani, CSM Focşani, Young Stars Panciu, FC Oneşti. Turneul organizat de clubul fostului jucător de fotbal Marian Covaci, adună la start şapte echipe. Turneul a ajuns la ediţia a doua şi s-a bucurat de succes la ediţia din 2012, cand competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a două zile. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.