Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Două meciuri cu porţile închise

Ziarul de Vrancea
27 feb 2013 428 vizualizări
Clubul Universitatea Cluj a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea a două partide cu porţile închise şi cu 40.000 de lei penalitate sportivă, în urma incidentelor provocate de proprii suporteri la meciul cu Steaua, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

Partida Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti (0-1) a fost întreruptă în minutul 19 pentru aproximativ trei minute, după ce un spectator a pătruns pe teren, iar fanii au aruncat cu torţe şi petarde pe pista de atletism a stadionului. Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat grupările CSMS Iaşi şi FC Rapid cu cate 10.000 lei penalitate sportivă pentru incidentele produse de suporteri la meciul direct de sambătă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. De asemenea, jucătorii Cristian Munteanu (FC Braşov), Mihai Roman (CS Turnu Severin) şi Gabriel Velcovici (CS Turnu Severin) au fost sancţionaţi fiecare cu cate o etapă de suspendare şi 740 lei.

Se întoarce Grig la Galaţi?

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, ieri, la Sport.ro, că sunt şanse ca antrenorul Petre Grigoraş, care a părăsit formaţia gălăţeană din cauza problemelor de la club, să revină la conducerea tehnică a echipei.  "În ceea ce priveşte plecarea lui Petre Grigoraş, trebuie să recunosc că mă doare foarte tare şi am speranţa că se poate întoarce situaţia şi poate îl convingem să rămană. încercăm. Sunt şanse chiar să continuăm colaborarea cu Petre şi să nu căutăm un alt antrenor. Domnul Adamescu am înţeles că este mai discret şi că va da un comunicat. Dansul m-a lăsat pe mine să mă ocup de club", a spus Răducan.  Narcis Răducan a afirmat că Oţelul Galaţi nu are probleme financiare prea mari. "Avem de plătit doar nişte datorii curente către parteneri sau furnizori. Situaţia nu este atat de gravă pe cat s-a prezentat", a completat Răducan.

Prietena lui Pistorius era însărcinată

Fotomodelul Reeva Steenkamp, ucisă de atletul Oscar Pistorius la 14 februarie, era însărcinată, iar aceasta l-ar fi informat pe sportiv chiar în noaptea în care a fost omorată, informează US Magazine. Sursa citată notează că Reeva era foarte fericită că va deveni mamă şi abia aştepta să îi dea vestea lui Pistorius. Prietenii fostului fotomodel au confirmat că Reeva era într-o stare de spirit foarte bună cand a plecat spre locuinţa lui Pistorius. Camerele de supraveghere din complexul în care stătea Pistorius o arată pe Reeva razand cu paznicii stabilimentului.  Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în varstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Contestaţie anti-Oltchim

Oficialii echipei de handbal feminin Corona Braşov au depus o contestaţie după meciul pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 18-34, în faţa formaţiei Oltchim Ramnicu Valcea, deoarece campioana Romaniei a folosit un portar de la Centrul Naţional de Excelenţă. "Au contestat transferul Lăcrămioarei Stan la Oltchim, am văzut contestaţia depusă de braşoveni. Nu au cum să caştige la masa verde din moment ce Lăcrămioara Stan a mai evoluat la Roman şi la CSM Bucureşti", a declarat la final antrenorul secund al campioanei Romaniei, Steluţa Luca. În meciul contra braşovencelor de la Corona, în poarta Oltchimului a debutat Lăcrămioara Stan, în varstă de 17 ani, handbalistă formată la Centrul Naţional de Excelenţă. Junioara a evoluat 15 minute şi s-a remarcat apărand 10 aruncări ale oaspetelor, printre care şi două aruncări de la 7 metri.

Dublă victorie cu belgienii

Echipa naţională de futsal a Romaniei a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (1-2), reprezentativa Belgiei, în cel de-al doilea meci amical disputat la Călăraşi. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Emil Răducu - 2, Dumitru Mimi Stoica, Tony Safar şi Marian Şotarcă. În primul meci amical, Romania s-a impus, cu scorul de 4-3, după ce a fost condusă cu 0-3. Aceste două partide au fost ultimele jocuri de pregătire ale selecţionatei Romaniei înaintea participării la turneul de calificare pentru Euro-2014. Turneul se va deşfăşura în perioada 27-30 martie, la Riga, şi va alinia la start - alături de Romania - formaţiile Rusiei, Kazahstanului şi Letoniei. Prima clasată în grupă se va califica direct la Euro-2014, ocupanta locului secund urmand a susţine un dublu joc de baraj (tur-retur) în luna septembrie.

Eşec pentru Răzvan în Liga Campionilor

Echipa El Jaish din Qatar, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 0-2 de formaţia saudită Al Shabab, în prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor Asiei, informează site-ul oficial al competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Martins ('33 autogol) şi Ghamdi ('39). În cealaltă partidă din grupa A, echipa iraniană Tractorsazi Tabriz a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de formaţia Al Jazira din Emiratele Arabe Unite. Următorul meci pentru echipa lui Răzvan Lucescu în grupa A a Ligii Campionilor Asiei va avea loc la 12 martie, acasă, cu Tractorsazi Tabriz.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.