Sport

Caini cu un singur stăpan

Ziarul de Vrancea
27 feb 2013 422 vizualizări
După probabila retragere a lui Nicolae Badea, acţionarul majoritar la Dinamo va rămane Ionuţ Negoiţă

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, ieri, la Sport.ro, că apropierea termenului limită de depunere a dosarului pentru obţinerea licenţei obligă la găsirea unei soluţii în ceea ce priveşte acţionariatul clubului. "Sunt discuţii, sunt variante. Pot confirma că ne-am întalnit şi ne vom întalni să căutăm cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Restul sunt detalii. Nu e nimic bătut în cuie. Se apropie termenul de licenţiere şi trebuie să găsim o soluţie. Cred că în două-trei săptămani se poate clarifica situaţia. Pană nu avem lucruri foarte clare, jucătorilor nu le poate promite nimeni nimic. Le-am transmis că suntem relativ aproape de a găsi o soluţie care să rezolve această problemă pe termen lung. încă două săptămani pot avea răbdare şi încredere că lucrurile se vor rezolva", a declarat Negoiţă. Conform cotidianului ProSport, preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, ar fi tentat să renunţe la acţiunile pe care le deţine în cadrul clubului şi să se retragă, urmand ca Ionuţ Negoiţă să devină acţionar majoritar. Aproape sigur, nici Cristian Borcea, care s-a retras anul trecut, nu se va mai întoarce la echipa "cainilor".
La finalul anului trecut, Ionuţ Negoiţă le-a propus celorlalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, un plan de redresare a clubului, prin care el să investească o sumă de bani mai mare, devenind în schimb acţionar majoritar la FC Dinamo. Acţionarul Dragoş Săvulescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte delegat al lui Dinamo şi renunţă la cota sa de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo. Ceilalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, deţin şi ei cate 30 la sută din acţiuni, în timp ce 10 procente aparţin FC Dinamo, adică vechea societate care a administrat clubul.
La începutul lunii august 2012, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat, pentru o sumă de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu după retragerea lui Cristian Borcea din randul acţionarilor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.