Sport

Radu a spart gheaţa

Ziarul de Vrancea
26 feb 2013 506 vizualizări
Deşi a mai marcat pentru Lazio în acest sezon, fundaşul roman a savurat prima reuşită pentru echipa sa în campionat, după cinci ani

Fotbalistul echipei Lazio, Ştefan Radu, a înscris primul său gol în campionatul Italiei, în meciul de pe teren propriu cu Pescara, scor 2-0, contand pentru etapa a XXVI-a din Serie A. Radu, integralist la Lazio, a înscris în minutul 29, cu un şut puternic de la 20 de metri, sub transversală. Celălalt gol a fost marcat de Lulici, în min. 33. Ştefan Radu a mai înscris pentru Lazio de două ori: la 6 decembrie 2012, la un meci cu NK Maribor din Liga Europa, şi la 9 ianuarie la o partidă din semifinalele Cupei Italiei, cu Catania. Lazio Roma ocupă locul III în clasamentul campionatului italian, cu 47 de puncte. Lider este Juventus Torino, cu 58 de puncte, iar pe poziţia a doua se află Napoli - 52 de puncte. "Este al treilea gol pe care îl marchez în acest sezon. Sper să reuşesc tripla, caştigand campionatul, Cupa Italiei şi Liga Europa. Primul obiectiv este dificil de îndeplinit, dar sper ca măcar pe celelalte două să le reuşim. Ar trebui să-mi fie ruşine pentru că am aşteptat cinci ani să marchez primul gol în Serie A", a spus Radu, care a dedicat golul înscris părinţilor şi soţiei însărcinate.
 În afară de poziţia fruntaşă în campionatul Seriei A (locul III, totuşi la 11 puncte de Juventus), Lazio mai este calificată în finala Cupei Italiei, unde va întalni pe Inter sau Roma. Totodată, formaţia romană este prezentă în optimile Ligii Europa. După ce a eliminat pe Borussia Mönchengladbach, formaţia romană se va confrunta cu o altă formaţie germană, VfB Stuttgart, unde evoluează internaţionalul roman Alexandru Maxim.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.