Sport

Taraş-grăpiş în turul II

Ziarul de Vrancea
26 feb 2013 447 vizualizări
Monica Niculescu şi Irina Begu au debutat cu victorii chinuite în turneele de tenis din America Latină, iar Victor Hănescu a beneficiat, la Dubai, de abandonul australianul Bernard Tomic

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, învingand-o în prima rundă, cu scorul de 5-7, 7-6, 6-1, pe a şasea favorită, Anabel Medina Garrigues (Spania). Meciul a durat trei ore, opt minute şi 58 de secunde. În faza următoare, Niculescu o va întalni pe croata Tereza Mrdeza, venită din calificări, care a reuşit să caştige cu 6-0, 6-3 în faţa lui Shahar Peer  (Israel). Monica Niculescu participă şi la proba de dublu, alături de jucătoarea maghiară Melinda Czink şi va lupta în primul tur cu perechea Maria-Fernanda Alves / Mirjana Lucic (Brazilia / Croaţia).
* Destul de greu a trecut şi Irina Begu în primul tur al turneului de la Acapulco (235 mii dolari). Irina (44 WTA) a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de jucătoarea croată Ajla Tomljanovic (251) cu 6-2, 3-6, 7-5, într-un meci în care ambele jucătoare au făcut multe greşeli neforţate. Irina Begu va juca în turul II cu învingătoarea partidei dintre Silvia Soler (Spania, 85 WTA) şi Mandy Minella (Luxemburg, 92 WTA). Azi noapte, a evoluat în primul tur şi Alexandra Cadanţu, împotriva unei adversare puternice, italianca Sara Errani (8 WTA).  La dublu, Elena Bogdan, împreuna cu Jill Craybas (SUA), a trecut în primul tur cu 6-5, 6-7, 11-9 de spaniolele Silvia Soler şi Carla Suarez.  În sferturile de finală, Elena Bogdan şi Jill Craybas vor întalni învingătoarele partidei dintre perechea columbiană Catalina Castano/Mariana Duque şi cuplul spaniol Ines Ferrer Suarez/Maria Jose Martinez, cap de serie numărul 3.
* Cel mai important turneu masculin al săptămanii se dispută la Dubai şi are premii în valoare totală de 2.413.300 $. Victor Hănescu, prezent în Emirate, a trecut cu noroc de primul tur, în care l-a întalnit pe numărul 45 mondial, Bernard Tomic. Australianul a abandonat în primul set, la scorul de 3-2 pentru Hănescu, care va avea în turul secund un adversar cam de aceeaşi talie, Nikolai Davîdenko. Rusul pare a fi în revenire de formă, trecand în primul tur cu 6-0, 7-5 de Janko Tipsarevic (nr. 9 mondial). La turneul de la Dubai participă şi Roger Federer, care a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de tunisianul Malek Jaziri (112 WTA), jucător care revine după o absenţă de şase luni de pe teren. Principalul favorit la Dubai este chiar liderul mondial, sarbul Novak Djokovic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Oferta PFA, acum 4074 zile, 11 ore, 38 minute
Persoana fizica autorizata din anul 2002,organizeaza cursuri de initiere Tenis de camp pentru beneficiari cu varsta minima de 6 ani.Preturi,incepand cu 12 lei/sedinta (* ora). Reducere de 50 %,pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.