Sport

Baschetbaliştii au pierdut cu Asesoftul

Dan Chiriac
25 feb 2013 422 vizualizări
CSM 2007 LPS Focşani - CSS Ploieşti 51-88, ieri, într-o partidă jucată la Sala Polivalentă Echipa de baschet de la CSM 2007 LPS Focşani a jucat ieri o nouă partidă din cadrul diviziei a doua. Focşănenii, pregătiţi de Mihai Petruţ, au întalnit echipa a doua de la Asesoft Ploieşti, nimeni alta decat multipla campioană a Romaniei.

Superioritatea ploieştenilor a fost clară încă de la începutul partidei, dar jucătorii focşăneni au încercat să ţină aproape tot timpul. Oaspeţii s-au impus cu 88-51. Pentru focşăneni, calificaţi în grupa valorică A de pe locul 2 în serie, urmează turneul semifinal, programat între 16-18 martie. La turneul semifinal vor participa 12 echipe repartizate în 3 serii a câte 4 formaţii. “Prin calificarea în etapa superioară a competiţiei, CSM 2007 LPS Focşani şi-a realizat obiectivul de performanţă stabilit pentru actuala ediţie de campionat. A mai fost atins un obiectiv: cel de a permite foarte tinerilor baschetbalişti focşăneni să se rodeze şi să capete experienţă competiţională la un nivel superior celui din campionatul naţional de juniori”, spun reprezentanţii echipei de baschet. În meciul de ieri, CSM 2007 LPS Focşani a jucat cu Chircă, Andrei Neguroiu, Pârvu, Vechiu, Ţibîrnă, Ioniţă, Vîrnă, Anghel, Popovici. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.