Sport

Cand doi se ceartă, al treilea pleacă

Ziarul de Vrancea
25 feb 2013 623 vizualizări
Antrenorul Petre Grigoraş a părăsit Oţelul deoarece primarul şi patronul nu se înţeleg

Antrenorul Petre Grigoraş a părăsit echipa Oţelul Galaţi din cauza disensiunilor dintre Primăria municipiului şi acţionariatul majoritar, Dan Adamescu.  "Am fost prins într-un război care nu este al meu, dacă nu mă dădeam din cale, mă sfăramau. Cand am venit, vorbisem cu cineva (n.r. - primarul Marius Stan), dar acea persoană nu mai are nicio putere în club. Cu domnul Adamescu nu am vorbit decat acum două-trei zile prima dată. Unul n-are putere de decizie, pe celălalt nu-l cunosc. Nu am ce să fac în această situaţie, nu sunt genul de om care să mă dau de o parte sau cealaltă a baricadei. Am stat o lună pe cheltuiala mea, tot sperand că se rezolvă. Nici nu vă imaginaţi cat de dezamăgit am plecat. În acest moment cel mai mult îmi doresc ca suporterii să înţeleagă în ce situaţia am fost pus, m-ar durea enorm să fie supăraţi pe mine, să creadă că am plecat ca un laş. Nu a contat că am pierdut meciul de aseară, cu acest lot nu îmi era frică, am fi avut cu siguranţă rezultate foarte bune", a declarat Petre Grigoraş, care a precizat că va reveni la Galaţi dacă se vor rezolva problemele.
Grigoraş nu a stat pe banca tehnică a formaţiei gălăţene la meciul de duminică, pierdut, cu scorul de 0-1, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, în etapa a XX-a a Ligii I. Joi, Oţelul anunţa, într-un comunicat, că Petre Grigoraş nu va sta pe banca de rezerve la meciul cu Petrolul deoarece nu a semnat contractul cu clubul. Directorul general al grupării moldovene, Narcis Răducan, a explicat că parafarea actelor va avea loc luni, cand acţionarul principal al clubului, Dan Adamescu, se va întoarce în Romania. Petre Grigoraş a preluat conducerea tehnică a gălăţenilor în această iarnă, după ce s-a despărţit de Pandurii Targu Jiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.