Sport

Sindromul Pistorius

Ziarul de Vrancea
24 feb 2013 440 vizualizări
Fotbalistul ghanez John Paintsil a fost arestat după ce şi-a tăiat soţia cu un cuţit * el a fost eliberat pe cauţiune, iar soţia a fost externată

Internaţionalul ghanez John Paintsil a fost arestat la Accra, după ce soţia sa a fost înjunghiată, a anunţat un purtător de cuvant al poliţiei locale. Poliţia a intervenit după un incident domestic, iar Paintsil a fost arestat deoarece ar fi urmărit-o pe soţia sa în grădina unui vecin, iar apoi ar fi înjunghiat-o. Victima, care şi-a pierdut cunoştinţa după atac, a fost internată cu leziuni grave la ochi. Ca şi atletul sud-african Oscar Pistorius, Paintsil a fost eliberat, pe cauţiune, după o noapte petrecută în arers.  "A avut o altercaţie cu soţia sa, încheiată cu o lovitură de cuţit. Femeia avea o tăietură profundă la pleoapă. Ea a alergat către casa vecinului, iar Paintsil l-a atacat şi pe acesta, l-a lovit de mai multe ori şi l-a ameninţat cu moartea", a declarat purtătorul de cuvant al Poliţiei, Freeman Tetty. Acesta  a precizat că Paintsil a fost eliberat după plata unei cauţiuni a cărei valoare nu a fost dată publicităţii, primind şi o notificare oficială de la Poliţie, conform căreia este în continuare suspectat de tentativă de omor. Soţia fotbalistului, care şi-a pierdut cunoştinţa după agresiune, a fost externată sambătă.
Paintsil a fost, între altele, component al echipelor West Ham şi Fulham, dar şi al naţionalei Ghanei participantă la ediţiile 2006 şi 2010 ale Cupei Mondiale. în acest an, el a participat la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie la care Ghana s-a clasat pe locul patru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.