Sport

MOZAIC STIRI ECONOMICE: Cine arbitrează Steaua şi CFR?

Ziarul de Vrancea
19 feb 2013 648 vizualizări
Partida din Liga Europa dintre Steaua şi Ajax Amsterdam, contand pentru manşa retur a 16-imilor de finală, care se va disputa maine seară, de la ora 22:05, va fi condusă de o brigadă italiană, cu Paolo Tagliavento la centru.

Polonezul Pawel Gil va arbitra la centru meciul CFR Cluj - Inter Milano, care se va juca de la ora 20:00 la Cluj. Printre arbitrii care vor oficia în returul 16-imilor, se numără şi Ovidiu Haţegan, care va conduce partida Rubin Kazan - Atletico Madrid, în tur, 2-0.

Fug străinele de la Oltchim

Preşedintele Comisiei de Soluţionare a Memoriilor din cadrul FRH, Mihai Marinescu, a declarat ieri, pentru EMDIAFAX, că au fost judecate memoriile depuse de jucătoarele Alexandrina Barbosa şi Silvia Navarro. Oltchim are termen să achite restanţele financiare pană pe 4 martie, în caz contrar jucătoarele devin libere de contract. "Cele două handbasliste şi-au depus memorii pentru neplata salariilor care depăşeşte 60 de zile, astfel că se încadrează regulamentelor. Memoriile au fost judecate astăzi iar Oltchim are termen pană în 4 martie pentru a achita restanţele, iar în caz contrar handbalistele devin libere de contract. Menţionez că portarul Amandine Leynaud nu a depus un memoriu similar", a declarat Marinescu pentru MEDIAFAX. Potrivit informaţiilor publicate ieri de presa franceză, portarul Amandine Leynaud ar fi ajuns la o înţelegere cu echipa Vardar Skopje. Oficialii de la Oltchim au precizat că nu au cunoştinţă despre acest subiect, şi că au purtat doar o discuţie verbală cu impresarul portarului francez.

Concurs de Cupa Mondială de sanie, la Vatra Dornei

Sportivi din 12 ţări, printre care campionii mondiali Ekaterina Lavrentjeva, din Rusia, şi Patrick Pigneter, din Italia, vor participa, începand de vineri, la două etape de cupă mondială la sanie de pistă naturală şi o etapă de cupă europeană, pe partia Bucovina din Vatra Dornei.  Concursul, care se desfaşoară pe patru categorii (individual masculin, feminin, dublu şi echipe) va avea participanţi din aproximativ 12 ţări, printre care campionii mondiali Ekaterina Lavrentieva, din Rusia, şi Patrick Pigneter, din Italia. Partia "Bucovina" din Vatra Dornei este singura partie de pistă naturală din Romania omologată internaţional. Majoritatea etapelor de Cupă Mondială de Sanie se desfăşoară în Europa. În sezonul2012/2013 doar două ţări organizează cate trei competiţii oficiale: Italia şi Romania (Vatra Dornei).

Tecău şi Mirnîi, învinşi la Memphis

Perechea Horia Tecău/Max Mirnai (Romania/Belarus) a fost învinsă, luni, cu scorul de 3-6, 6-3, 9-11  de cuplul american James Blake/Jack Sock, în primul tur al turneului de 500 de puncte de la Memphis. Tecău şi colegul său erau cap de serie numărul 2 la competiţia din SUA. În turneul feminin de la Dubai, italianca Sara Errani a dispus de Julia Görges (Germania) cu 6-3, 4-6, 6-4 şi o va întalni în turul următor pe Sorana Cîrstea.

Goian are probleme musculare

Fundaşul Dorin Goian este incert pentru meciul pe care echipa sa Spezia îl va disputa, vineri, pe teren propriu, cu Novara, în etapa a XXVII-a din Serie B, din cauza unor probleme la muşchii adductori.  Goian a acuzat dureri în finalul meciului de sambătă, cu liderul Sassuolo, iar sursa citată precizează este puţin probabilă prezenţa lui în echipa pentru întalnirea cu Novara. Totodată, publicaţia precizează că accidentarea romanului vine într-un moment în care evoluţiile sale au fost bune, la partida de la Modena el reuşind 38 de recuperări, în ciuda înfrangerii echipei sale, cu scorul de 2-3.

Desfăşurări de forţe la Acapulco

Securitatea jucătorilor şi jucătoarelor de tenis participanţi la turneul de la Acapulco va fi asigurată de circa 4.000 de poliţişti, militari şi agenţi federali, o premieră în istoria de 11 ani a competiţiei din staţiunea mexicană, Această desfăşurare de forţe este necesară în condiţiile escaladării vilolenţelor dintre bandele rivale de traficanţi de droguri. Rata criminalităţii în Acapulco a devenit cea mai ridicată din Mexic. Şase turiste spaniole au fost violate la începutul acestei luni în localitatea de pe coasta Pacificului. Cei 4.000 de reprezentanţi ai forţelor de ordine, un număr de trei ori mai mare decat efectivul poliţienesc obişnuit în staţiunea mexicană, vor supraveghea accesul pe arena Mextenis de 7.500 de locuri şi hotelul unde vor fi cazaţi jucătorii şi antrenorii lor.  Turneul masculin de 500 de puncte de la Acapulco, cu premii de 1,2 milioane de dolari, şi cel feminin, de 235.000 de dolari premii, vor debuta sambătă, cu meciurile din calificări. Dintre jucătoarele romane, vor fi prezente pe tabloul principal, potrivit site-ului oficial, Irina Begu, Alexandra Cadanţu şi Edina Hall.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.