Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Dinamoviştii dezmint greva

Ziarul de Vrancea
18 feb 2013 481 vizualizări
Jucătorii formaţiei Dinamo s-au antrenat ieri după amiază pe terenul "Florea Dumitrache", pentru prima dată de la revenirea din cantonamentul din Spania, şi au postat pe site-ul oficial al clubului un mesaj prin care dezminit posibilitatea de intra în grevă pentru că nu şi-au primit salariile.

"S-au adunat prea multe neadevăruri, scrise şi spuse la adresă noastră! Situaţia financiară va fi discutată doar cu conducerea clubului! Din punctul nostru de vedere, vrem doar să ne antrenăm şi să jucăm fotbal! Vrem linişte şi o reflectare corectă în faţă suporterilor noştri! Ne-am săturat să citim aberaţii, că Ţucudean ne-a ajutat cu bani, că ne împrumutăm în vestiar sau că am putea să punem tricourile pe iarbă, să se pregătească ele! Suntem încrezători în forţele noastre şi doar alături de fani putem să reuşim!", este mesajul jucătorilor dinamovişti, transmis prin intermediulsite-ului oficial al clubului.

Vă mai amintiţi de Mojica?

Mijlocaşul bolivian Gualberto Mojica, fotbalist care a evoluat în 11 partide în sezonul 2006-2007 pentru CFR Cluj, a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Petrolul Ploieşti. În varstă de 28 de ani, Mojica s-a alăturat, duminică, lotului condus de Cosmin Contra în stagiul de pregătire din Antalya. Marius Nicolae, managerul sportiv al grupării ploieştene, speră ca mijlocaşul să ajute Petrolul în atingerea obiectivelor din acest sezon. "Suntem bucuroşi că am reuşit să transferăm un fotbalist de talia lui Gualberto Mojica, un jucător de echipă naţională. El şi-a dorit foarte mult să vină la Petrolul şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus", a spus Nicolae. Mijlocaşul a evoluat pană acum la formaţiile Jorge Wilstermann, Blooming, CFR Cluj, Pacos Ferreira şi Oriente Petrolero. Mojica are în palmares 20 de selecţii la echipa naţională. în ultima partidă, amicalul Bolivia - Haiti, disputat la 7 februarie şi încheiat cu scorul de 2-1,a marcat golul victoriei naţionalei ţării sale.

Vestul a învins Estul

Echipa Conferinţei de Vest a învins Conferinţa de Est, scor 143-138, duminică, la Houston, în cea de-a 62-a ediţie a All Star Game, meci demonstrativ la care participă cei mai buni jucători din liga nord-americană de baschet (NBA). Chris Paul, jucătorul echipei Los Angeles Clippers, a fost desemnat cel mai bun jucător (MVP) al meciului, cu 20 de puncte şi 15 pase decisive. Conferinţa de Vest s-a impus pentru a treia oară consecutiv în Al Star Game.
Conte, cel mai bun antrenor din serie A
Tehnicianul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, a primit, ieri, premiul "Banca de Aur" pentru cel mai bun antrenor al sezonului trecut, după ce formaţia sa a caştigat titlul de campioană fără să piardă vreun meci. "Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, este un premiu care mă obligă să muncesc mai mult pentru a avea performanţe mai mari. Este o recunoaştere a muncii pe care am depus-o la Juventus alături de colegii mei", a spus Conte. Premiul pentru cel mai bun tehnician din Serie B în sezonul 20011-2012 a fost caştigat de Zdenek Zeman, care a reuşit promovarea în prima ligă cu Pescara. În vară, Zeman a plecat de la Pescara la AS Roma, dar între timp a fost dat afară de la gruparea din capitala Italiei.

Hamilton l-a învins pe Vettel la New Gear

Pilotul britanic Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp într-o "maşină cu preţ rezonabil", depăşindu-l astfel pe triplul campion mondial Sebastian Vettel, în ineditul concurs din cadrul popularei emisiuni BBC Top Gear. În iulie 2011, Vettel efectua un tur de circuit într-o maşină Suzuki Liana într-un minut şi 44 de secunde, o performanţă mai bună decat cele înregistrate de Rubens Barrichello (1:44.3), Nigel Mansell (1:44.6) şi Jenson Button (1:44.7). Hamilton a mai participat la Top Gear în noiembrie 2007, dar atunci a reuşit 1:44,7, un timp mai  slab, însă foarte apreciat ţinand cont că pista a fost umedă şi cu ulei pe alocuri.

Marek Hamsik a fost jefuit

Atacantul slovac al echipei SSC Napoli, Marek Hamsik, a fost atacat de trei persoane înarmate care purtau măşti şi i-a fost furat ceasul de lux, a anunţat presa italiană. Internaţionalul slovac nu a fost rănit în acest incident petrecut după partida pe care Napoli a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu Sampdoria Genova, în etapa a XXV-a din Serie A. După ce şi-a condus soţia la aeroport, trei persoane mascate care se aflau pe scutere l-au forţat să oprească maşina pe autostradă. Hoţii au spart geamul autoturismului şi i-au furat jucătorului ceasul de lux sub ameninţarea unui pistol. Marek Hamsik, în varstă de 25 de ani, a venit la Napoli în 2007 şi mai are contract pană în vara anului 2016.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.