Sport

Messi&Co, în cleştele italian

Ziarul de Vrancea
18 feb 2013 559 vizualizări
în următoarele două zile, au loc ultimele patru meciuri din prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor * cel mai tare meci, AC Milan - Barcelona se dispută maine, de la ora 21:45

Astăzii, la Porto, revelaţia acestei ediţii de Liga Campionilor, FC Malaga, caută să-şi păstreze invincibilitatea în faţa unei formaţii foarte greu de răpus pe teren propriu. În general, echipele spaniole s-au descurcat la Porto, din ultimele 14 partide susţinute, caştigand şapte. Totuşi, Malaga, cu toată explozia din ultima vreme nu este încă Barcelona, Real sau Valencia din vremuri nu de mult apuse, dar poate obţine un succes în ţara vecină. Malaga a caştigat fluierand o grupă din care s-a mai calificat cu greutate AC Milan, grupă din care au mai făcut parte Zenit şi Panathinaikos. Porto nu are vedetele Barcelonei, dar columbienii din faţă, Rodriguez şi Martinez sunt foarte periculoşi, mai ales cand Lucho Gonzalez prinde o zi bună. La Londra, Arsenal întalneşte într-un meci al vedetelor pe Bayern. Extrem de inconstantă pe plan intern, formaţia pregătită de Arsène Wenger se bazează la mijocul terenului pe metronomul Santi Cazorla, iar în atac pe germanul Lukas Podolski. Bayern, care conduce din nou balul Bundesligii, doreşte un drum cat mai lung în Liga Campionilor, la ultimul sezon cu Jupp Heynckes la carmă, înainte de a începe o nouă eră cu Guardiola. Franck Ribéry, Arjen Robben, Thomas Müller sau Mario Gomez sunt argumente suficiente pentru solida echipă bavareză.
Maine, la porţile Orientului, Galatasaray întalneşte cu gandul repetării celei mai bune performanţe din istoria participării în Liga Campionilor, urcarea în semifinale. Cu "sultanul" Fatih Kerim la carmă, Galata de astăzi vrea să uite dificultăţile prin care a trecut, în luptă cu CFR Cluj pentru locul II într-o grupă comandată de Manchester United. Schalke este o echipă germană foarte bine aşezată, în care tenorii sunt olandezii Affelay şi Huntelaar, iar speranţa Draxler ştie foarte bine să care pianul. În sfarşit, cloul zilei este partida de la Milano, AC Milan - Barcelona. Toată lumea aşteaptă un festival Barça, ţinut cont şi de forma modestă a rosso-nerilor, dar se ştie că în faţa unor echipe italiene, nu poţi fi sigur de victorie, chiar dacă ai jucători ca Messi, Xavi şi Iniesta.
Programul jocurilor
Astăzi (ora 21:45): FC Porto - FC Malaga (TVR 1, DigiSport 2, Dolce Sport 2), Arsenal  - Bayern München (DigiSport 1, Dolce Sport 1)
Maine (ora 21:45): Galatasaray Istanbul - Schalke 04 (DigiSport 2, DolceSport 2) AC Milan - FC Barcelona (DigiSport 1, Dolce Sport 1).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Borcea din Valea Boului, acum 4076 zile, 16 ore, 37 minute, 37 secunde
Bai astia de la ZDV de ce nu publicati si programul pe care este transmis si meciul lui Dinamo din Liga Campionilor ?! Pai,se poate ?! Noi ne-am pregatit de 15 ani si voi ati uitat ?! Va recomand sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.